Τοπικά

Χρήστος Μιχαλάκης: Σημείο αναφοράς το Αθλητικό Κέντρο Σωτήρας

Την πλήρη ικανοποίησή τους για την ολοκλήρωση των εργασιών και τα εγκαίνια του Αθλητικού Κέντρου της Σωτήρας, την ερχόμενη Κυριακή 29 Μαΐου, εκφράζουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

 

Ένα πολύ σημαντικό αθλητικό έργο παραδίδεται, που θα αποτελέσει την βάση για τον Ερασιτέχνη ΑΟΤ και θα δώσει ώθηση στην προσπάθειά του για την ανάδειξη νέων ταλέντων, αλλά παράλληλα θα αποτελέσει και ένα σύγχρονο χώρο άθλησης για τους πολίτες του Νομού.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα να συνδράμουν στην υλοποίηση αυτής της προσπάθειας, με την Περιφέρεια να αναλαμβάνει και να ολοκληρώνει κομβικές παρεμβάσεις, όπως την δημιουργία των αποδυτηρίων, τον συνθετικό χλοοτάπητα στο γήπεδο 8*8 και τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου.

Αναφερόμενος στα εγκαίνια του έργου ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης υπογραμμίζει πως «πρόκειται για ένα έργο στολίδι για τον ΑΟΤ και τον τοπικό αθλητισμό. Σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων και τον Ερασιτέχνη, από την πρώτη στιγμή και με την αμέριστη στήριξη του Κώστα Αγοραστού, σταθήκαμε έμπρακτα δίπλα σε αυτή την προσπάθεια, αναλαμβάνοντας την υλοποίηση σημαντικών υποδομών.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βλέπουμε το όμορφο και ουσιαστικό αποτέλεσμα αυτής της κοινής προσπάθειας και είμαστε σίγουροι πως ο χώρος αυτός θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό στην περιοχή μας.

Η Περιφέρεια συνεχίζει να βρίσκεται με πράξεις στο πλευρό του ΑΟΤ, αλλά και όλων των αθλητικών Συλλόγων, που με την σημαντική τους δουλειά συνεισφέρουν τα μέγιστα στην ενδυνάμωση του αθλητικού γίγνεσθαι στον τόπο μας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους, αλλά και στον κάθε πολίτη που θέλει να αθληθεί μέσα από στοχευμένα έργα που προάγουν τον αθλητισμό σε όλες τις μορφές του».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης