Τοπικά

Χρήστος Σιμορέλης: “Συγκάλυψη σκανδάλου”

Το σχέδιο νόμου του κ. Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις είναι η αγωνιώδης προσπάθεια να μην έρθει η αλήθεια στο φως και επιβεβαιώνει  πανηγυρικά την ενοχή του.

 

Έχει τρεις ξεκάθαρους στόχους: 1) Να υποστηρίξει για επικοινωνιακούς λόγους ότι η κυβέρνηση ενεργεί. Ο κ. Οικονόμου το παρουσίασε ως «σοβαρή προσπάθεια να αντιμετωπιστούν σοβαρές στρεβλώσεις». 2) Να πετύχει την οριστική συγκάλυψη του σκανδάλου με νομοθετική ταφόπλακα. 3) Να κατοχυρώσει θεσμικά ότι από τις παρακολουθήσεις, που θα συνεχιστούν, δεν θα κινδυνεύσει ο κ. Μητσοτάκης και η Ν.Δ. στην προεκλογική περίοδο. Με άλλα λόγια, μέχρι τις εκλογές, δεν θα ξέρουμε ποιος ήταν ο λόγος εθνικής ασφάλειας για τον οποίον παρακολουθούνταν όχι μόνο ο κ. Ανδρουλάκης ή ο κ. Κουκάκης, αλλά και πολλά άλλα πρόσωπα (υπουργοί, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες κλπ)

Τις τελευταίες μέρες, μετά τις λίστες που δημοσίευσε το Ντοκουμέντο, η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι πρόκειται για λάσπη και συκοφαντίες και κατηγορεί τον Βαξεβάνη (μαζί και τον ΣΥΡΙΖΑ ως συνήθως) για δημιουργία τοξικού κλίματος. Κουράστηκα να βλέπω τον  Άδωνι Γεωργιάδη να περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι αλλά να γαβγίζει χωρίς να δαγκώνει. Έχω για αυτόν μία ερώτηση: Αφού χαρακτηρίζει τον Βαξεβάνη θλιβερό συκοφάντη γιατί δεν τολμά να τον μηνύσει για  συκοφαντική δυσφήμιση; Δίνω και την απάντηση: Αν ο εκδότης του Ντοκουμέντο πάει στον εισαγγελέα θα υποχρεωθεί, για να πετύχει την απαλλαγή του, να προσκομίσει τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του και να αποκαλύψει τις πηγές του, ανθρώπους δηλαδή που έκαναν τις υποκλοπές. Συνεπώς θα αποκαλυφθούν αυτοί που εμπλέκονται, αυτοί που έδιναν τις εντολές, τι σκοπό κλπ . Αν  βγουν όλα στη φόρα …«θα κλάψουν μανούλες».

Χρήστος Σιμορέλης

Πρώην Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης