Site icon TrikalaVoice

Χριστουγεννιάτικη αγορά στην Καλαμπάκα. Αιτήσεις συμμετοχής

Ο Δήμος Μετεώρων στα πλαίσια των εκδηλώσεων της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και με στόχο τη δημιουργία εορταστικού κλίματος στην τοπική κοινωνία που θα συμβάλλει στην τόνωση της διάθεσης και ψυχολογίας μικρών και μεγάλων αλλά και την ανάκαμψη της τοπικής αγοράς σε συνδυασμό με το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων προτίθεται να λειτουργήσει «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» από 08 Δεκεμβρίου 2019 έως 6 Ιανουαρίου 2020 .

Η «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» θα λειτουργήσει σε όλο το μήκος της Πλατείας Δημουλά,  στην οποία θα αναπτυχθούν δεκατρία (13) ξύλινα σπιτάκια διαστάσεων 2χ3 και θα τοποθετηθούν ψυχαγωγικά παιχνίδια.

Οι άδειες συμμετοχής οι οποίες θα χορηγηθούν αφορούν  για την πώληση των παρακάτω ειδών πρέπει να δικαιολογούν το χαρακτήρα των ημερών, να τηρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας και η διάθεσή τους να γίνεται βάσει των Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ):

 

 

 

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις οργάνωσης και λειτουργίας της «Χριστουγεννιάτικης Αγοράς» εφαρμόζεται ο Κανονισμός που ψηφίστηκε με την αριθ. 210/2019HYPERLINK “http://www.nafpaktos.gr/wp-content/uploads/488-2017-32.p απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μετεώρων.

Για τη συμμετοχή τους στην «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν ΑΙΤΗΣΗ, συνοδευόμενη από:

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται το αργότερο μέχρι   04 / 12/ 2019.

Στην περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των διατιθέμενων θέσεων θα διενεργηθεί κλήρωση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο:  24323- 50204

Exit mobile version