Ροή Τοπικά

Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα Χρήστου Μιχαλάκη

Φίλες και φίλοι,

Το μήνυμα των φετινών Χριστουγέννων προβάλλει ίσως πιο επίκαιρο από ποτέ. Οι συνθήκες που βιώνουμε και που δημιούργησε η πανδημία είναι μοναδικές και είναι σίγουρο πως θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη μας στην πάροδο του χρόνου.

Όμως, η γέννηση του Θεανθρώπου, αποτελεί φάρο αγάπης, αλληλεγγύης και ελπίδας για όλους. Γεμίζει την καρδιές μας με την αναγκαία αγαλλίαση, που τόσο έχουμε ανάγκη, για να δούμε το αύριο πιο αισιόδοξα, πιο φωτεινά, πιο δημιουργικά.

Η γιορτή των Χριστουγέννων μας βρίσκει να πορευόμαστε μέσα σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για όλους, με την πανδημία να έχει αφήσει σκληρά το στίγμα της στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας. Όμως, την ίδια ώρα η έλευση του εμβολίου, του όπλου απέναντι στον φονικό ιό που τόσο σκληρά ήρθε στη ζωή μας, μας δίνει την ελπίδα ότι έρχεται η ώρα που θα τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω. Χρειάζεται λίγο καιρό υπομονή ακόμη, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να κάνουμε όχι βήματα, αλλά άλματα μπροστά.

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων έκανε, κάνει και θα κάνει ότι απαιτείται για να βρίσκεται σταθερά στον πλευρό των ανθρώπων της. Ακούγοντας και τηρώντας όλα τα μέτρα που πρότειναν οι ειδικοί, δεν σταματήσαμε, προχωρήσαμε, ώστε η επόμενη μέρα να βρει το Νομό τρία βήματα μπροστά και όχι ένα βήμα πίσω. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειές σας, πάνω απ’ όλα Υγεία, και αυτές οι Άγιες μέρες να αποτελέσουν μία αφετηρία για όλους μας. Μας φέρνουν την ελπίδα. Και δεν θα σταθούμε στο χθες που χάσαμε, αλλά στο αύριο που κερδίζουμε κάθε μέρα με τις προσπάθειές μας.

Καλά Χριστούγεννα!

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης