Τοπικά

Χρ. Μιχαλάκης: Ένα ακόμη μεγάλο σκακιστικό γεγονός στα Τρίκαλα

trikalavoice.gr

Στα Τρίκαλα θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 25 έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι Ανδρών – Γυναικών κάτω των 20 ετών, από την Σκακιστική Κίνηση (ΣΚΑ.ΚΙ.) Τρικάλων και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

 

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων και σε αυτή θα δώσουν το παρών δεκάδες αθλήτριες και αθλητές από σωματεία όλης της χώρας, προσπαθώντας για μία διάκριση.

Σε δήλωσή του για την διοργάνωση ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης τονίζει πως «είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η περιοχή μας φιλοξενεί για μία ακόμη φορά ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα σκάκι και ιδιαίτερα που αυτό αφορά νέους ανθρώπους, με δίψα για διάκριση.

Πρόκειται για μία διοργάνωση που στόχο έχει να αναδείξει το ταλέντο των νέων παικτών και να τους δώσει ώθηση για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον. Δεκάδες νέοι και νέες θα βρεθούν και φέτος στα Τρίκαλα, που εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την περιοχή μας.

Καθοριστικός ασφαλώς είναι ο ρόλος της Σκακιστικής Κίνησης Τρικάλων, που αποδεικνύει την μεθοδική δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο, τόσο ως προς την ανάληψη και διοργάνωση μεγάλων σκακιστών γεγονότων όσο και προς την ανάδειξη παιδιών που θέλουν να ασχοληθούν με το σκάκι.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Π.Ε. Τρικάλων βρίσκονται σταθερά στο πλευρό της και τις προσπάθειες των ανθρώπων της και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, παραμένοντας αρωγοί σε κάθε τους βήμα.

Με την αμέριστη στήριξη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, στεκόμαστε δίπλα στους συλλόγους του τόπου μας, ενισχύουμε τις προσπάθειές τους και ισχυροποιούμε τα θεμέλια για την πολιτιστική και αθλητική ανάταξη του τόπου μας».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης