Ροή Τοπικά

Χρ. Σιμορέλης: “Η Ν.Δ αυξάνει τα τιμολόγια της ΔΕΗ”

Σε δήλωσή του ο πρώην βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει:

“Στον βρόντο περνάει η μείωση του ΦΠΑ στα τιμολόγια της ΔΕΗ,τελικά δεν περάσαν παρά λίγες μέρες που η Ν.Δ. ανέλαβε την κυβέρνηση της χώρας και έδειξε αμέσως τις προθέσεις της για την ΔΕΗ.
Η επίθεση της ΝΔ επιβεβαιώνει ότι η νέα κυβέρνηση έχει επενδύσει στη σκόπιμη απαξίωση της ΔΕΗ, για να εξυπηρετηθεί η ιδιωτικοποίησή της υπέρ συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων. Με στόχο τον μοναδικό διαχειριστή Υψηλής Τάσης, τον ΑΔΜΗΕ, ο οποίος είναι ένα φυσικό μονοπώλιο, δεν έχει ανταγωνιστή, έχει σίγουρα κέρδη τα οποία θα χάσει το ελληνικό Δημόσιο.

Ο Υπουργός Ενέργειας κ. Χατζηδάκης περιφέρεται στα κανάλια προετοιμάζοντας το έδαφος για το ξεπούλημα των φιλέτων της ΔΕΗ και παραδέχεται τις επικείμενες αυξήσεις στα τιμολόγια των καταναλωτών.

Οι  αυξήσεις αυτές θα ακυρώσουν την μείωση του ΦΠΑ στην ενέργεια από το ΣΥΡΙΖΑ και η οποία μειώνει σημαντικά τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού 13% στο 6% που ψήφισε με  αναδρομική ισχύ από τον Μάιο η κυβέρνηση του ρεύματος και αποτελεί ανάσα για τα νοικοκυριά.
Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ πετυχαίνει ελάφρυνση στους λογαριασμούς των καταναλωτών, μειώνοντας τον ΦΠΑ. Η ΝΔ έρχεται και παίρνει πίσω την ελάφρυνση με αυξήσεις στα τιμολόγια των λογαριασμών ισόποσες με την μείωση του ΦΠΑ που είχε επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο αρμόδιος Υπουργός   επαναλαμβάνει  την ανάγκη για << σωτηρία>> της ΔΕΗ  η οποία σύμφωνα με τον ίδιο είναι στα όρια της χρεοκοπίας , έχουμε ξαναδεί το “έργο” στο παρελθόν με την Ολυμπιακή.Παραδοσιακά η συνταγή της ΝΔ είναι η δημιουργία κλίματος απαξίωσης και έπειτα το ξεπούλημα”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης