Τοπικά

“Όλοι μαζί για τα παιδιά” στο νηπιαγωγείο Φλαμουλίου (φώτο)

Ήταν όλοι εκεί. Εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς, γιαγιάδες, παππούδες, Δημοτική αρχή. Ήταν όλοι εκεί για να βάλουν την δική τους πινελιά στην αυλή του σχολείου.

Επιστράτευσαν την τέχνη, το μεράκι, την φαντασία για να δώσουν ώθηση σε ένα διαφορετικό τρόπο διαχείρισης του ελεύθερου χρόνου των παιδιών. Να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν συνθήκες για έναν καλύτερο τρόπο λειτουργίας του σχολείου.

Με πινέλα, κουβάδες, λάστιχα, λουλούδια, τσάπες (μέχρι και …. φορτωτές επιστρατεύτηκαν) για να φτιάξουμε όλοι μαζί ένα χώρο που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Να συνθέσουμε ιδέες για παιγνίδι, για άσκηση, για καλλωπισμό, για άθληση.

Μαζί μας στη γιορτή οι Αντιδήμαρχοι κα Βασιλένα Μητσιάδη με το πινέλο στο χέρι και ο κος Άκης Αναστασίου με την κόρη του βοηθό, η Τοπική σύμβουλος κα Βανέσσα Τζουβάρα-Καραίσκου με την μικρή Εβελίνα της, ο π. Δημοτικός σύμβουλος κος Χρήστος Γούλας, οι υπάλληλοι του Δήμου Τρικκαίων κκ. Βαγγέλης Τζήκας, Βάνα Αντωνιάδου και Βίκυ Χρηστάκου και ο υποψήφιος της περιοχής κ. Μπαλατσούκας.

Είμασταν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλική συμμετοχή την ζωγράφο κα Δέσποινα Παπαδοπούλου, που έβαλε την καλλιτεχνική της πινελιά στον χώρο, τον κο Σωτήρη Γρηγορίου ( έμπορο ελαστικών) για την ευγενική του χορηγία σε λάστιχα διαφόρων διαστάσεων και την Δημοτική Αρχή και ειδικά τον Δήμαρχό μας κο Δημήτρη Παπαστεργίου για την αμέριστη βοήθεια.

Συγχαρητήρια και πάλι Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!

 

Ο Δ/ντής του Δημοτικού Σχολείου                                Η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου

Λεωνίδας Πλαστάρας                                                          Άννα Χηνοπούλου

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης