Σήμερα καταθέτει την Ιατροδικαστική Γνωμοδότηση του Ιατροδικαστή Αθηνών Σωτηρίου Μπουζιάνη στο φάκελο της Δικογραφίας για το επεισόδιο που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο Δημαρχείο Τρικάλων, μεταξύ του Γ.Γ. του Δήμου Θωμά Παπασίκα και του πολίτη Σ.Γ., ο συνήγορος του τελευταίου Δήμος Θανάσουλας.
“Όπως φαίνεται από αυτή” λέει ο ίδιος στο trikalavoice.gr το οποίο έχει στη διάθεσή του απόσπασμα της έκθεσης “οι πολλαπλές εκχυμώσεις που φέρει “έχουν προκληθεί διά αντιστοίχων πλήξεων δια θλώντος οργάνου”. Δικαιώνεται λοιπόν απόλυτα ο εντολέας μου και θύμα της επίθεσης του Γενικού Γραμματέα του Δήμου που μιλούσε για βάναυση επίθεση με γκλομπ. Τα πιο πολλά χτυπήματα είναι στο δεξί του χέρι που σημαίνει ότι ο πολίτης το έβαζε μπροστά του σαν ασπίδα για να αποφύγει την επίθεση. Τα ερωτήματα πλέον είναι πολλά και θα πρέπει να απαντηθούν στις επόμενες ημέρες”.
Σημειώνεται ότι για την ερχόμενη Παρασκευή έχει οριστεί η εκδίκαση της μήνυσης που έχει υποβάλει ο Θωμάς Παπασίκας εναντίον του Σ.Γ..
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Διαθέσιμο στο Google Play
















