Τοπικά

Τραγωδία στην Πύλη. Αγρότης καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό με τον 85χρονο οδηγό τρακτέρ στην ΤΚ Αγ. Βησσαρίωνα, που καταπατήθηκε από το τρακτέρ του, μετά από γεωργική εργασία στο κτήμα του, αφού έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή, τις πρώτες βραδινές ώρες, στο ΓΝ Τρικάλων, όπου και νοσηλευόταν.

 

Να θυμίσουμε πως το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι, όταν ο 85χρονος οδηγός του τρακτέρ, μετέβη σε αγρό του εντός του χωριού, για να οργώσει κομμάτι κήπου του και κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, βρέθηκε στο έδαφος, με το τρακτέρ του να περνάει πάνω από το σώμα του.

 

Γείτονας ο οποίος αντιλήφθηκε το περιστατικό ειδοποίησε για βοήθεια. Ο άτυχος άνδρας, έχοντας τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΥ Πύλης κι από εκεί εσπευσμένα στο ΓΝ Τρικάλων, στην μονάδα εντατικής θεραπείας όπου και κατέληξε.

Pylinews.gr

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης