Ροή Τοπικά

ΕΛΗΞΕ. Στο ΠΔΕ της Περιφέρειας Θεσσαλίας το κέντρο ΑμΕΑ Τρικάλων

Το ‘παν και το ‘καναν Κώστας Αγοραστός και Χρήστος Μιχαλάκης.

Μόλις 15 μέρες μετά τη δημόσια δέσμευσή τους (δείτε ΕΔΩ) ότι αναλαμβάνουν να χρηματοδοτήσουν και να αξιοποιήσουν τη δωρεά Δεληλίγκα προς το Δήμο Τρικκαίων, συναντήθηκαν με τον αρμόδιο γενικό γραμματέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων Δημήτρη Σκάλκο, ο οποίος και έκανε δεκτό το αίτημά τους να ενταχθεί η δημιουργία του Κέντρου ΑμΕΑ των Τρικάλων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πλέον η Περιφέρεια αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσει το έργο ύψους άνω των 1,2 εκ. € σε πρόγραμμα και να το υλοποιήσει άμεσα, με το που θα παραλάβει την προγραμματική σύμβαση και τη μελέτη από το Δήμο Τρικκαίων.

Κώστας Αγοραστός και Χρήστος Μιχαλάκης μετά το πέρας της συνάντησης με τον γ.γ. Ανάπτυξης (σ.σ. καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρης) επανέλαβαν ότι «είμαστε πρώτα απ’ όλα άνθρωποι και οφείλουμε σε τέτοια ζητήματα να δείχνουμε την ευαισθησία μας προσπερνώντας γραφειοκρατικά ζητήματα και τυχόν εμπόδια. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας για άλλη μια φορά ανταποκρίνεται άμεσα στα αιτήματα της κοινωνίας και ανταποδίδει την εμπιστοσύνη της».

Στον χώρο των 11 στρεμμάτων επί της οδού Πατουλιάς, θα δημιουργηθεί μια μονάδα ικανή να φιλοξενεί παιδιά προς διευκόλυνση των ίδιων και των οικογενειών τους. Και πιο δίπλα, ένα εκκλησάκι για τον Άγιο Βασίλειο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης