Τοπικά

Δίωξη για εγκληματική οργάνωση για τα πλαστά πιστοποιητικά στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας

Δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ άλλων, από τις εισαγγελικές αρχές αναφορικά με την υπόθεση των πλαστών πιστοποιητικών στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας, σύμφωνα με την Καθημερινή.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η εισαγγελία προχωρά στη δίωξη για εγκληματική οργάνωση και σειρά άλλων αδικημάτων, κατά συνολικά 48 ατόμων.Ο «πυρήνας» της οργάνωσης αποτελούνταν από τέσσερα- πέντε άτομα και σε βάρος αυτών υπάρχει η δίωξη για τη σύσταση της εγκληματικής οργάνωσης. Υπάρχουν, παράλληλα, διώξεις για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, δωροληψίες, δωροδοκίες, ψευδείς βεβαιώσεις, πλαστογραφίες.

Να θυμίσουμε πως η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί προ μηνών όταν είχε αποδειχθεί ότι μία 44χρονη διοικητική υπάλληλος, στο Κέντρο Υγείας Παλαμά είχε εκδώσει δεκάδες πλαστά πιστοποιητικά, μεταξύ αυτών και σε συγγενικά της πρόσωπα.

Να τονιστεί πως η έρευνα για την έκδοση και χρήση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης συνεχίζεται, με βάση και τη σχετική παραγγελία που είχε δώσει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας.

 

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης