Ελλάδα Ροή

Αντί για μπαχαρικά, έβαλε στη φασολάδα βιάγκρα…

Η διαφορά του ζευγαριού που πρωταγωνιστεί είναι στα 20 χρόνια. Εκείνη κοντά στα 32 και αυτός  στα 50. Εκείνη, γνωστή της Showbiz, αποφάσισε να του μαγειρέψει φασολάδα. Πήρε τη μάνα της στο τηλέφωνο και ξεκίνησε. Μόνο που στα μπαχαρικά απέτυχε…

Της είπε μια φίλη της ότι το «μπούκοβο» στη φασολάδα αυξάνει τις…επιδόσεις  και αυτή αντί για το μπαχαρικό που δεν γνώριζε πώς είναι, έριξε στην κατσαρόλα τρία μπλε χαπάκια… που βρήκε στο ντουλάπι της κουζίνας στην συσκευασία του μπαχαρικού.

Ο άντρας απόλαυσε τα όσπρια… αλλά λίγη ώρα μετά άρχισε να κοκκινίζει. Στην αρχή η γυναίκα πίστευε ότι πέτυχε η συνταγή με το μπούκοβο. Αλλά έλα που ο «ιστός» δεν κατέβαινε μετά τη δεύτερη φορά, όπως αναφέρει το nassoblog.gr.

Όταν άρχισαν οι ταχυκαρδίες, ο άντρας της ζήτησε να πάνε στο νοσοκομείο. Και εκεί μετά από εξετάσεις αίματος διαπιστώθηκε πώς είχε πάρει μεγάλη ποσότητα βιάγκρα. Όση ώρα τον εξέταζαν είχε έντονες εντερικές διαταραχές λόγω της φασολάδας. Έκανε εισαγωγή… και όταν η γυναίκα του επέστρεψε στο σπίτι…οι γιατροί του μετέφεραν τα δεδομένα.

ΠΗΓΗ: nassoblog.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης