Παραπολιτικά

Μάχη για να μη χαθεί η 3η έδρα της Ν.Δ. στα Τρίκαλα-Νέα γυναίκα υποψήφια

Ανεβάζουν τους εκλογικούς τους ρυθμούς στην τοπική Νέα Δημοκρατία με στόχο να διατηρήσουν τα υψηλά ποσοστά και να εξασφαλίσουν τις τρεις βουλευτικές έδρες και μετά τις επόμενες, διπλές, εθνικές εκλογές οι οποίες είναι πιθανόν να γίνουν ακόμη και εντός του έτους (Σεπτέμβριο-Οκτώβριο, κατά τα σενάρια).

 

Η άφιξη του νέου γραμματέα του κόμματος Παύλου Μαρινάκη, καθώς και του γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη, μεθαύριο στα Τρίκαλα αυτό το σκοπό έχει. Την αναδιοργάνωση της βάσης του κόμματος και το να δοθούν κατευθύνσεις στα στελέχη πως θα κινηθούν από εδώ και πέρα και μέχρι τις κάλπες. Τα δυο κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος έρχονται και για “μασάζ” στα τοπικά στελέχη τα οποία μπορεί να έχουν παράπονα ή να είναι δυσαρεστημένα από κυβερνητικές επιλογές. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε ότι θα συνεδριάσει, παρουσία των δυο, η διευρυμένη ΔΕΕΠ (πάλαι ποτέ ΝΟΔΕ).

Το ρεκόρ του 44%

Τα Τρίκαλα καταγράφονται ως ένα από τα προπύργια της Ν.Δ. πανελλαδικά, δεδομένου ότι στις εκλογές του 2019 έλαβε εδώ 44.04%!!!… Στόχος είναι να παραμείνουν τα ποσοστά… κάπου εκεί ψηλά ώστε να διατηρηθεί και η 3η έδρα. Με την απλή αναλογική, στις πρώτες εκλογές δηλαδή, η Ν.Δ. θα εκλέξει 2 βουλευτές στα Τρίκαλα και… ελπίζει στις “επαναληπτικές”, ένα μήνα αργότερα, με ενισχυμένη αναλογική και με το δίλημμα της κυβερνησιμότητας να εκλέξει ξανά 3.

Το… 6ο πρόσωπο του ψηφοδελτίου

Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας δεν θα έχει διαφορές σε σχέση με το 2019 (Σκρέκας, Λιούτας, Παπακώστα, Βλαχογιάννης, Χατζηγάκης) και το μόνο κενό είναι στη δεύτερη γυναίκα, μιας και θεωρείται δεδομένο πως η Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη δεν θα ξανακατέβει. Ακούγονται ήδη ονόματα υποψηφίων γυναικών, χωρίς ωστόσο να έχουν καταλήξει κάπου από την Πειραιώς.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης