Τοπικά

Νέο τροχαίο πάνω από τον Ε-65

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα είχαμε στις 14.00 περίπου το μεσημέρι της Παρασκευής λίγο έξω από το χωριό της Κορομηλιάς Δομοκού. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ το Ι.Χ το οποίο βλέπετε στις εικόνες και στο οποίο επέβαινε μια νεαρή οδηγός και δύο ηλικιωμένοι, προσέκρουσε στις μπάρες με αποτέλεσμα να στριφογυρίσει και να ακινητοποιηθεί στο οδόστρωμα.

 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η νεαρή οδηγός, δεν αντιλήφθηκε την διαγράμμιση -η οποία είναι αλήθεια πως είναι μηδενικά ορατή στο σημείο – με αποτέλεσμα να βγει στο αντίθετο ρεύμα. Στην προσπάθεια της να αποφύγει έτερο Ι.Χ έκανε ελιγμό προς αποφυγή του τροχαίου με αποτέλεσμα πάνω στον πανικό της, να πέσει στις μπάρες να κάνει τετ-α-κε και να ακινητοποιηθεί εντός του οδοστρώματος. Παρά τις σφοδρές υλικές ζημιές του οχήματος, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκαν σοβαρά οι επιβαίνοντες.

Σημειωτέον η επικινδυνότητα του δρόμου, έχει καταγγελθεί στην αρμόδια εταιρεία ουκ ολίγες φορές.  Υπενθυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν αρκετά τροχαία ατυχήματα, και μάλιστα και  θανατηφόρα τα τελευταία χρόνια.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α.Τ Δομοκού ενώ στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
lamianow.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης