Τοπικά

Αρίστευσαν στο μάθημα της Βιολογίας οι μαθητές του φροντιστηρίου “Εξέλιξη”

Παρά τον ιδιαίτερο αυξημένο όγκο ύλης και τα ιδιαίτερα απαιτητικά θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, οι μαθητές του φροντιστηρίου Βιολογίας «ΕΞΕΛΙΞΗ» κατέγραψαν υψηλές επιδόσεις στο μάθημα της Βιολογίας

 

Στο φροντιστήριο προετοιμάστηκαν φέτος 27 μαθητές για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, από τους οποίους οι εννιά κατέγραψαν επίδοση 19 έως 20 (95 έως 100)  – ποσοστό 33,3% και οι τρεις κατέγραψαν επίδοση 18 έως 19 (90-95)ποσοστό 11,1%.

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΒΑΘΜΟΣ
1 ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ 19.5
2 ΜΠΑΤΑΒΑΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 19.5
3 ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ 19.4
4 ΓΙΑΓΙΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 19.3
5 ΣΙΟΥΓΑ ΣΟΦΙΑ 19.3
6 ΤΖΙΜΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 19.2
7 Τ. Ε. 19.2
8 ΧΡΙΠΑΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 19
9 ΣΦΗΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 18.9
10 ΡΑΝΤΟΣ ΘΩΜΑΣ 18.7
11 ΙΑΚΩΒΑΚΗ ΑΝΝΑ 18.5

Παρακάτω αναφέρονται τα ονόματα των μαθητών οι οποίοι συναίνεσαν στη δημοσιοποίηση του ονοματεπωνύμου και της βαθμολογίας τους. Συγχαίρει βέβαια θερμά και όλους τους υπόλοιπους μαθητές για την εξαιρετική προσπάθεια που κατέβαλαν!

 

 

Σημειώνεται ότι ένας μαθητής της Γ’ Λυκείου κατέγραψε επίδοση 20, ωστόσο δεν θέλησε να δημοσιοποιηθεί το ονοματεπώνυμό του για προσωπικούς λόγους.

 

Το φροντιστήριο αναλαμβάνει αυστηρά ολιγομελή τμήματα στοχεύοντας στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των μαθητών.

Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αναλυτική και λεπτομερή προσέγγιση της ύλης, με στόχο την κατανόηση σε βάθος των βιολογικών φαινόμενων, αποφεύγοντας την στείρα αποστήθιση.

Υποστηρίζει με ενισχυτική διδασκαλία κατ’ ιδίαν τον κάθε μαθητή, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τις δυνατότητές του και με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα και ιδιοσυγκρασία του.

Προπονεί τους μαθητές με συχνές επαναλήψεις και διαγωνίσματα προσομοίωσης, ώστε να εξοικειωθούν με την διαδικασία της γραπτής εξέτασης.

Ενδυναμώνει τους μαθητές με ομαδικά εργαστήρια διαχείρισης του άγχους, παρουσία ψυχολόγου.

 

Φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη»

Αγγελική Μπάρδα

Βίκτωρος Ουγκώ 7

2431402650

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης