Παραπολιτικά

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ελπίζει σε… 3 βουλευτικές έδρες στα Τρίκαλα!

Κλείνει περαιτέρω η ψαλίδα Ν.Δ. -ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα και με νέες δημοσκοπήσεις. Και καθώς μπαίνουμε σε δύσκολο χειμώνα η αξιωματική αντιπολίτευση ελπίζει σε ολική ανατροπή.

 

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr η δημοσκόπηση της MRB που παρουσίασε χθες βράδυ το ΟΡΕΝ δημιουργεί νέα δεδομένα. Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 29,1%, έναντι 23% του ΣΥΡΙΖΑ, με τρίτο το ΠΑΣΟΚ που καταγράφει ποσοστό 11,5%.

Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που απασχολεί τους πολίτες σε ποσοστό 51,9%, σύμφωνα με τη μεγάλη δημοσκόπηση της MRB που παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο του OPEN ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Μαύρος. Με 11% ακολουθεί το σκάνδαλο Πάτση, ενώ έπονται ανεργία, ελληνοτουρκικά και ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, το 61,1% των ερωτηθέντων εμφανίζεται απαισιόδοξο για τη συμβολή που θα έχει το καλάθι του νοικοκυριού στην αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Σε τοπικό επίπεδο καταγράφεται επίσης εντυπωσιακή πτώση της Ν.Δ. έως και 10 μονάδες. Στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν με νόημα πως τα δικά τους ποσοστά παραμένουν σταθερά (29.5% είχε το 2019) και επιμένουν πως το κόμμα μπορεί να είναι πρώτο στις εκλογές, αν όχι στις πρώτες με απλή αναλογική, στις δεύτερες με ενισχυμένη, και να εξασφαλίσουν εκ νέου 3 βουλευτικές έδρες.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης