Τοπικά

Στο Κέντρο Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας ο Χάιδος

Το κέντρο συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας, το οποίο λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων επισκέφτηκε χθες ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Χάιδος.

 

“Ένα μεγάλο μπράβο στους εργαζόμενους της δομής (4 στον αριθμό) που ανήκουν σε όλο το φάσμα των σχετικών ειδικοτήτων και επιτελούν μεγάλο έργο σε μια εποχή που η βία κατά των γυναικών διογκώνεται επικίνδυνα…” λέει ο ίδιος και τονίζει: “Οι υπεύθυνοι της δομής μου μετέφεραν την ικανοποίησή τους σχετικά με τις υποδομές , αλλά και την τακτικότητα και συνέπεια των χρηματοδοτήσεων προς τη δομή.
Μια εύλογη ανησυχία που επικρατεί και σε αυτή τη δομή, όπου οι συμβάσεις είναι ορισμένου χρόνου και κάθε έτος ανανεώνονται, είναι τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την εξασφάλιση της εργασίας τους, μιας και ήδη μετρούν εννιά χρόνια αδιάκοπης προσφοράς απο την ίδρυση της!
Όπως χαρακτηριστικά με πληροφόρησαν, η βία κατά των γυναικών υπήρχε πάντα , απλά σήμερα απέκτησε την ορατότητα που χρειαζόταν ώστε να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας.
Υ.γ. Κάτι που πρέπει όλοι να θυμόμαστε πάντα…Το να ζητάς βοήθεια και να τα φέρνεις όλα στο φως δε στιγματίζει το θύμα αλλά ΜΟΝΟ το δράστη”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης