Παραπολιτικά

Πως βρέθηκε μέλος της Τρόικας στα Τρίκαλα και… ποιες συνάντησε!

Η παρουσίαση του βιβλίου του Ευκλείδη Τσακαλώτου στα Τρίκαλα (ΕΔΩ) όχι μόνο στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία, αλλά έστειλε πολλαπλά μηνύματα για προοδευτική στροφή της χώρας μας.

 

Πέρα από τα φώτα πάντως το trikalavoice.gr κατέγραψε ένα ξεχωριστό περιστατικό. Ενώ, λοιπόν, η Ρωρώ Παϊζάνου, σύζυγος Σάκη Παπαδόπουλου, υποδέχονταν κόσμο βρέθηκε να υποδέχεται και έναν άγνωστό της κύριο, Βρετανό, ο οποίος τη χαιρέτησε στα Αγγλικά. Αιφνιδιάστηκε, χαμογέλασε και τότε είδε την κόρη της Έλενα να την πλησιάζει και να της εξηγεί πως επρόκειτο για ένα μέλος της πάλαι ποτέ Τρόικας, επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και υπεύθυνος για τις τεχνικές διαπραγματεύσεις που λάμβαναν χώρα την περασμένη δεκαετία.

Τα υπόλοιπα τα έμαθε αργότερα… Ο συγκεκριμένος τεχνοκράτης είναι παντρεμένος με… Τρικαλινή και βρέθηκε στα Τρίκαλα την περασμένη εβδομάδα με αφορμή την ονομαστική εορτή της αδελφής της συζύγου του (Ευθυμία). Ενημερώθηκε από τον τοπικό τύπο για την παρουσίαση του βιβλίου και βρέθηκε στο Πνευματικό Κέντρο για να δει τόσο τον πρώην υπουργό όσο και την Έλενα Παπαδοπούλου με την οποία έδωσε «μάχες» παλιότερα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης