Αθλητισμός

4… ζωντανοί θρύλοι στον μπασκετικό ΑΟΤ!!!

Ο Γιώργος Φούντας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα, ενώπιον Κώστα Παρδάλη, Αχιλλέα Βανταλή και Μιχάλη Παναγιώτου.

Οι τρεις τελευταίοι φιλοδοξούν να γράψουν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους και στην… μπασκετική ιστορία του τόπου (… κάπως έτσι ξεκίνησε και ο μεγάλος Σωκράτης Κόκκαλης!). Την Πέμπτη έκαναν το μπαμ φέρνοντας στην ομάδα, η οποία θα αγωνιστεί φέτος στην Α1 ΕΣΚΑΘ με προοπτικές ανόδου στις εθνικές κατηγορίες, και τον Γιώργο Φούντα.

Ο Φούντας , ξεκίνησε από τον Σπόρτινγκ Τρικάλων, έπαιξε στον Αίαντα Ευόσμου και κατόπιν ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου του Α Σ Τρίκαλα στην Α1 την περίοδο 2007-2008 με τον οποίο αγωνίστηκε για μια σεζόν στην μεγάλη κατηγορία.
Επόμενη ομάδα ο Αίολος Τρικάλων με τον οποίο έπαιξε από την Γ Εθνική και για τρεις σεζόν μέχρι και την άνοδο στην Basket League το 2013, και ήταν ο ένας από τους δύο αρχηγούς της ομάδας μαζί με τον Γιώργο Λεπενιώτη, με τον οποίο θα είναι και πάλι συμπαίκτες. Έμεινε μια σεζόν στην μεγάλη κατηγορία με τα Τρίκαλα BC-Αίολος . Κατόπιν αγωνίστηκε με επιτυχία και πάλι, σε Εθνικές κατηγορίες με τους Τιτάνες Παλαμά, τον Γ Σ Φαρσάλων και τους Ικάρους Τρικάλων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης