Αθλητισμός

Νέος προπονητής στους Ικάρους

Οι Ίκαροι Τρικάλων ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον προπονητή Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο νέος τεχνικός της ομάδας με εμπειρίες σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, επί σειρά ετών αποτέλεσε προπονητή της ΑΕΛ ως και την Α2 Εθνική ενώ στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο του ΓΣ Λαρισαίων στην Α1 Εθνική καθώς και στον Ερμή Αγιάς.

 

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τόνισε τα εξής: “Στους Ικάρους με κέρδισε το γεγονός πως η ομάδα έχει υψηλούς στόχους. Ως προπονητής αυτό είναι για εμένα το πιο βασικό… η ομάδα να έχει κίνητρο, φιλοδοξία και στόχους. Μαζί με την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και την σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.

Οι Ίκαροι Τρικάλων θα ήθελαν αρχικά να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους τους για την παρουσία τους στα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας καθώς και για την μαζική αγορά καρτών διαρκείας που έδωσαν δύναμη στην ομάδα.

Δυστυχώς η πανδημία του κορωνοϊού έχει πλήξει ανεπανόρθωτα τον αθλητισμό και στο κομμάτι της παρουσίας των φιλάθλων στις εξέδρες καθώς το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο επιτάσσει την κάλυψη του 10% των θέσεων ενός γηπέδου για την παρακολούθηση οποιασδήποτε αναμέτρησης. Το ΕΑΚ Μπάρας φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι Ίκαροι Τρικάλων έχουν διαθέσει έναν σημαντικό αριθμό καρτών διαρκείας ίσο με το 50% της συνολικής χωρητικότητας του Κλειστού. Με βάση αυτό το δεδομένο το ΔΣ της ομάδας βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να πάρει μια απόφαση που θα εύχονταν να μην χρειάζονταν να πάρει ποτέ. Έτσι ανακοινώνει ότι:
– Οι κάρτες διαρκείας για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής 30/1 κόντρα στον Αίολο/Γόμφοι δεν θα ισχύσουν.
– Για την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας μας στις εξέδρες θα δημιουργηθεί, με τηλεφωνική προτεραιότητα, λίστα πρωτοκόλλου από τον Γενικό Αρχηγό κ. Αχιλλέα Παπαναστασίου (6909020138) η οποία και θα αφορά αυστηρά ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ  ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ των Ικάρων Τρικάλων.
Έτσι οι φίλαθλοι που θα τηλεφωνήσουν πρώτοι, θα κλείσουν θέση και με την υπογραφή τους και την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νοσησης θα παραλάβουν το εισιτήριο για το συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο θα είναι αυστηρά προσωπικό.
Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την προκυρηξη του πρωταθλήματος θα δοθούν 15 ονομαστικές προσκλήσεις στην ομάδα του Αίολου/Γόμφων.
Καταλαβαίνουμε ότι με αυτή την απόφαση θα στεναχωρήσουμε αρκετούς. Για μια φορά ακόμη ζητούμε την κατανόηση όλων. Και για εμάς η συγκεκριμένη απόφαση ήταν πολύ δύσκολη…

Το ΔΣ των Ικάρων Τρικάλων

Διαβάστε επίσης