Τοπικά

Διακοπή ρεύματος αύριο στα Τρίκαλα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/07/2022

  1. Από ώρα 08:00-15:00 στο Ριζαριό: στο δρόμο αριστερά και δεξιά από τον κόμβο του Λόγγου έως πριν το Ριζαριό. Και από 08:00 – 08:15 και 15:00 – 15:15 στις εξής περιοχές, Ριζαριό, οδός Ριζαριού, Κοσμά Αιτωλού, Βας. Τσιτσάνη, (ΣΜΥ), Ιωαννίνων Τρικάλων από δέλτα Λαρίσης έως τελωνείο, Αποστόλου Καλδάρα, Μαβίλη και Πόπης Καστρακίδου.

 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Διαβάστε επίσης