Τοπικά

Νέο κατάστημα Discount Markt στα Τρίκαλα! Εγκαίνια την Τρίτη 22 Ιουνίου!

Η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα εκπτωτικών σούπερ μάρκετ Discount Markt εγκαινιάζει το πρώτο της κατάστημα στα Τρικάλα, 28ης Οκτωβρίου 87 (υπαίθρια αγορά), την  Τρίτη 22 Ιουνίου, φτάνοντας τα 7 καταστήματα στη Θεσσαλία και τα 77 συνολικά σε όλη την Ελλάδα.

 

Μοντέρνοι, σύγχρονοι χώροι πώλησης και μια μοναδική αγοραστική εμπειρία περιμένουν σε κάθε επίσκεψη τους καταναλωτές! Τα ολοκαίνουρια αναβαθμισμένα τμήματα φρέσκων προϊόντων, σχεδιασμένα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, κάνουν οπωσδήποτε το νέο Discount Markt να ξεχωρίζει. Τώρα κάθε ώρα της ημέρας γίνεται ακόμη πιο απολαυστική με φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα και υπέροχες πίτες που ψήνονται συνεχώς στον φούρνο μας, αλλά και με πεντανόστιμα έτοιμα γεύματα!

Τα Discount Markt, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιούνται στην αγορά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας και αναπτύσσονται συνεχώς, ενώ όσοι τα εμπιστεύονται απολαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία ελληνικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, ιδιωτικής ετικέτας αλλά και επώνυμων σε πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης, με σημαντικές συνεργασίες με επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές στηρίζουν έμπρακτα την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Την ημέρα των εγκαινίων σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις, κεράσματα και απίστευτες προσφορές, που θα συνεχίζονται όλη την εβδομάδα!

Διαβάστε επίσης