Αθλητισμός

Έχασε ο Αστέρας στην Καλαμπάκα

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Αστέρας Τρικάλων, ο οποίος στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Α2, ηττήθηκε από τον ΑΟ Καβάλας  με σκόρ 55-29 το βράδυ του Σαββάτου στο Κλειστό του Αμυγδαλεώνα.

Ο αγώνας κρίθηκε στους πάγκους, αφού Τρικαλινή Ομάδα ταξίδεψε για τον αγώνα με 6 παίκτες.

Το ματς ξεκίνησε στραβά για τους παίκτες του Γ. Χατζή, που βρέθηκαν σύντομα πίσω με σκορ 12-4, όμως αντέδρασαν άμεσα και μείωσαν σε 12-11 στο τέλος του α΄ 10λεπτου.   Από τα μέσα του β΄ 10λεπτου  όμως ο κόουτς της Καβάλας αξιοποίησε το πλεονέκτημα του πάγκου του και με αλλεπάλληλες αλλαγές ξεκούρασε κατά διαστήματα τους βασικούς του παίκτες, διευρύνοντας αισθητά στο τρίτο 10λεπτο το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Οι τρικαλινοί απ΄ τη μεριά τους πάλεψαν ως το τέλος του αγώνα και έκαναν ότι μπορούσαν, όμως πέραν του Γ.Χατζή, δεν μπορούσαν να σκοράρουν εύκολα, και σιγά-σιγά άρχισαν να ξεμένουν από δυνάμεις.   Η προσπάθειά τους να επιστρέψουν στό σκορ στις αρχές του τελευταίου 10λεπτου, όπου μείωσαν σε 40-27, τελικά δεν είχε συνέχεια και έτσι μοιραία η ήττα ήρθε με το ευρύ 55-29. .

 

Σκορ ανά 10λεπτο : 12-11, 24-17, 40-23 και 55-29

 

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γ.Χατζής) :  Χατζής 17, Καλαϊτζίδης, Μανώλης 6, Λεοντάρης, Ορέστης 2 και Ζησόπουλος 4.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ (Γ.Αϊβαζίδης) :Βρασίδας 4, Ραχίμι, Χατζησ

άββας 10, Σαουλίδης 23, Δομβρίδης 8, Πετράκης 6, Μασμανίδης 4, Αϊβαζίδης και Μπράτσος.

 

 

Στο επόμενο αγωνιστικό ραντεβού του, για την α΄ φάση του Κυπέλλου, ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ   στο Κλειστό της Μπάρας (Σάββατο 31/10, ώρα 20.00΄).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης