Αθλητισμός

Απίστευτο! Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι νίκησε την ΑΕΚ 1-0, λόγω διακοπής του αγώνα!

Οριστική διακοπή στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (όπως ακριβώς ήταν και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός πριν από δύο εβδομάδες), αλλά με μία απίστευτη εξέλιξη καθώς ο διαιτητής Κομίνης δύο ώρες ύστερα από την ακύρωση του γκολ του Βαρέλα στο 90′, αποφάσισε τελικά να κατακυρώσει το ματς το τέρμα με την ΑΕΚ να αρνείται να βγει ξανά το γήπεδο!

Έτσι ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλά πλέον η τύχη του αγώνα θα κριθεί στα δικαστήρια!

Υπενθυμίζουμε ότι στην επίμαχη φάση ο διαιτητής Κομίνης αρχικά είχε δείξει σέντρα, αλλά στη συνέχεια αφού συμβουλεύτηκε το βοηθό του Ποντίκη υπέδειξε οσφάιντ τον Μαουρίτσιο θεωρώντας ότι ο Βραζιλιάνος επηρέαζε τη φάση…
Αμέσως έπεσαν πάνω του οι παίκτες του ΠΑΟΚ κι ακολούθησε το ντου του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση και οπλοφορώντας ζήτησε από τους παίκτες του να αποχωρήσουν με τον Βιεϊρίνια να αντιδρά, αλλά τελικά τον διαιτητή Κομίνη (που όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ φέρεται να δέχθηκε απειλές από τον κ. Σαββίδη) να πηγαίνει στα αποδυτήρια όπου ύστερα από δύο και πλέον ώρες διαβουλεύσεων είχαμε την οριστική διακοπή του αγώνα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης