Αθλητισμός

Εύκολη επικράτηση για τον Ολυμπιακό στο Μπακού-Με την Λουντογκόρετς στον τρίτο προκριματικό γύρο

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έστω και με τις πολλαπλές απώλειες στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και πήρε την νίκη-πρόκριση παίζοντας φανταστικό ποδόσφαιρο χωρίς να αφήσει περιθώρια στη Νεφτσί. Ο Ματιέ Βαλμπουενά οδήγησε για άλλο ένα παιχνίδι τους Πειραιώτες, μοιράζοντας την 2η ασσίστ του στα προκριματικά. Πολύ καλός ήταν και ο Κουντέ με όλες του τις πάσες να καταλήγουν στο στόχο. Ο Σουρλής στο πρώτο του ευρωπαΪκο παιχνίδι ως βασικός μας έδειξε ότι είναι το μέλλον της Ελλάδας μαζί με το Τζολάκη.

 

Ο Ολυμπιακός πίεσε από το πρώτο λεπτό τους Αζέρους αναγκάζοντάς τους να κάνουν πολλά λάθη. Στο 15ο λεπτό ήρθε το γκολ που έστειλε τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση με τον Μασούρα από την ασσίστ του Βαλμπουενά. Οι ερυθρόλευκοι στη συνέχεια του παιχνιδιού έφτασαν πολύ κοντά σε ένα δεύτερο γκολ χωρίς να δικαιοθούν. Μια πολύ αποφασιστική εμφάνιση που θα παίξει ρόλο στον επόμενο γύρο για την ομάδα του Πειραιά.

Η κληρωτίδα έφερε τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την ομάδα της Βουλγαρίας η οποία απέκλεισε την Μούρα εχθές το βράδυ. Ο Ολυμπιακός είναι για άλλη μια φορά το φαβορί και αυτή τη φορά είναι η Λουντογκόρετς το εμπόδιο του. Οι Πειραιώτες εάν πάρουν την πρόκριση για τα play-off θα βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στους χρυσούς ομίλους του Champions League.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

3/8/2021

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς

Στο Γεώργιος ΚαραΪσκάκης

Και

10/8/2021

Λουντογκόρετς – Ολυμπιακός

Χριστοφόρος Ζαχαρίας

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης