Αθλητισμός

Μεγαλο Διεθνές Καμπ του ΣΟΑΤ “ΒΑΣΊΛΗΣ ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ “

Με την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ξεκίνησε το φετινό “Camp VASILIS VARGIAMIS” που διοργανώνει ο ΣΟΑΤ, φέρνοντας στην πόλη μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα του ταεκβοντο στον κόσμο.

 

Σήμερα στο Δημοτικό Κλειστό, ο Νίκος Παϊταρίδης και τα υπόλοιπα μέλη του ΣΟΑΤ υποδέχτηκαν δεκάδες αθλητές από όλο τον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα συμμετέχουν 29 σύλλογοι απο την Ελλάδα και το εξωτερικό με πάνω απο 200 αθλητές. Ανάμεσά τους είναι ο Jauad Ashab Βέλγος Παγκόσμιος Πρωταθλητής και 2 φορές Ολυμπιονίκης, ο Moustapha Akkouh πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής Μαρόκου και Βελγιου, η Sofia Hovnanian από Καναδά και πολλοί άλλοι.
Ξεχωριστή είναι και η παρουσία του Τούρκου, Αdem Υakinci προπονητής του συλλόγου Βalkan Olympic Sports Club με τον οποίο ο ΣΟΑΤ αδελφοποιήθηκε.
Στην συνέντευξη τύπου αρχικά ο Νίκος Παϊταρίδης αναφέρθηκε στην σημασία και τους στόχους της διοργάνωσης που φέρει το όνομα του Βασίλη Βαργιάμη που έφυγε πρόωρα από την ζωή. Επεσήμανε την σημαντική παράμετρο της διοργάνωσης που είναι η αδελφοποίηση με τον τουρκικό σύλλογο τονίζοντας πως ο αθλητισμός δεν εξυπηρετεί μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Χαιρετισμό απεύθυναν οι αντιδήμαρχοι Σοφία Αλεστά, Μιχάλης Λάππας καθώς και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Άκης Αναστασίου ενώ ακολούθησαν βραβεύσεις προς τους Jauad Ashab, Moustapha Akkouh και Sofia Hovnanian.
Στη συνέχεια ο Νίκος Παϊρατίδης για τον ΣΟΑΤ και ο Αdem Υakinci αντάλλαξαν βραβεία και υπέγραψαν σύμφωνο αδελφοποίησης των δύο σωματείων.
Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης