Αθλητισμός

Νέα διάκριση για τη σφυροβόλο του ΓΑΣ ΖΕΥΣ Ελένη Φιλίππου

Μία ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό της σημείωσε η σφυροβόλος Φιλίππου Ελένη κατά την διάρκεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18, πετυχαίνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με επίδοση 60,11 μέτρα (παλαιό 58,26 μέτρα από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων) και έβαλε πλώρη για ακόμη ψηλότερα αφού ακόμη είναι η αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η αθλήτρια έχει επιτύχει για δεύτερη φορά το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που είναι 57,50 μέτρα. Εκτός όμως από την πρωταθλήτρια της σφυροβολίας, σπουδαίες επιδόσεις σημείωσαν και οι άλλοι αθλητές του συλλόγου κατοχυρώνοντας την συμμετοχή τους στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

 

Αναλυτικά οι αθλητές του συλλόγου πέτυχαν τις εξής επιδόσεις:

    Η Μπρουζούκη Ζένια για μία ακόμη φορά πρώτευσε στα 400 μέτρα με εμπόδια και σημείωσε χρόνο 67΄΄23 , που της δίνει το δικαίωμα να συμμετάσχει με αξιώσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ έλαβε μέρος και στα 200 μέτρα όπου σημείωσε χρόνο 27΄΄26.

Ο Μπίζιος Χρήστος στο αγώνισμα της σφυροβολίας πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 59,31 μέτρα, κατέκτησε την δεύτερη θέση και θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Μπαλντούνας Λευτέρης στα 400 μέτρα με εμπόδια σημείωσε χρόνο 62΄΄98 καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στο αγώνισμά του.

   Η Τραγανίτη Βασιλεία στο αγώνισμα της σφυροβολίας κατέλαβε την δεύτερη θέση με επίδοση 46,91 μέτρα και θα αγωνισθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Ζανίκας Μανώλης στο δρόμο των 200 μέτρων σημείωσε χρόνο 24΄΄35 και κατέλαβε την πέμπτη θέση, ενώ στα 100 μέτρα σημείωσε χρόνο 12΄΄02.

Η Πρασσά Χριστίνα στο δρόμο των 100 μέτρων σημείωσε χρόνο 14΄΄31

Επόμενη αγωνιστική εκδήλωση των αθλητών του συλλόγου είναι η συμμετοχή τριών πρωταθλητριών του συλλόγου, στο φεστιβάλ ρίψεων της Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή. Οι αθλήτριες που θα αγωνισθούν είναι: η Σουγλάκου Μαρία στην σφαίρα και οι Γωγούλη Λυδία με την Φιλίππου Έλενα στην σφύρα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΄΄Ο ΖΕΥΣ΄΄

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΝΑΣΙΟΣ

Ακολουθούν 2 φωτογραφίες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης