Αθλητισμός

Πέντε πανελληνιονίκες ο Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων

qrf

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για τον Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων–Νεανίδων που διεξήχθη στις Σέρρες το σαββατοκύριακο 31 Ιουνίου έως 01 Αυγούστου.

Ο Α.Σ.Τ κατέκτησε άλλα πέντε (5) μετάλλια φτάνοντας συνολικά τα δώδεκα (12) μετάλλια φέτος σε όλα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Αναλυτικά διακρίθηκαν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες.

Χρυσό μετάλλιο: Αποστόλης Τσιόβολος στα 97 κιλά, διατηρώντας το τίτλο του πρωταθλητή για τρίτη συνεχή χρονιά, έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο.

Αργυρό μετάλλιο: Ευαγγελία Ψωμά στα 50 κιλά, αν και πάλευε με αθλήτριες τρία χρόνια μεγαλύτερες, έδειξε για ακόμα μια φορά την σταθερή της αξία στην γυναικεία πάλη.

Αργυρό μετάλλιο: Ευαγγελία Καζάλα στα 62 κιλά, αν και έχοντας λίγες προπονήσεις λόγω πανελληνίων εξετάσεων, κατάφερε να κρατήσει την επαφή με το βάθρο.

Χάλκινο μετάλλιο: Κρυσταλία Μπαρτζιώκα στα 50 κιλά, σε μια κατηγορία στην οποία πάλευε με αθλήτριες τρία χρόνια μεγαλύτερες, κατάφερε να διακριθεί.

Χάλκινο μετάλλιο: Θωμάς Βασδέκης στα 77 κιλά, μετά από πολύ δυνατούς αγώνες και με δύσκολους αντιπάλους κατάφερε να διακριθεί, παλεύοντας και αυτός με αθλητές τρία χρόνια μεγαλύτερους.

5ος Γρηγόρης Κοντοβουνήσιος στα 130 κιλά, ο μεγάλος άτυχος των αγώνων αν και ήταν το ένα από τα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα λόγω ότι είχε λίγες προπονήσεις, λόγο πανελληνίων εξετάσεων.

Συνχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, μας έκαναν περήφανους για άλλη μία φορά.

 

Ο Χρήστος Μιχαλάκης για τις επιτυχίες του Α.Σ. Τρικάλων

Η παρουσία του Α.Σ. Τρικάλων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων – Νεανίδων, μόνο με ελπίδες για το μέλλον μπορεί να μας γεμίσει.

Οι αθλήτριες και οι αθλητές του Τρικαλινού Συλλόγου κατάφεραν να κατακτήσουν συνολικά 5 μετάλλια, δείχνοντας πως το αύριο τους ανήκει και πως η σκληρή δουλειά, αλλά και η σωστή οργάνωση ενός Συλλόγου μπορεί να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Δεν μπορώ παρά να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τους αθλητές Αποστόλη Τσιόβολο (χρυσό μετάλλιο στα 97 κιλά), Ευαγγελία Ψωμά (αργυρό μετάλλιο στα 50 κιλά), Ευαγγελία Καζάλα (αργυρό μετάλλιο στα 62 κιλά), Κατερίνα Μπαρτζιώκα (χάλκινο μετάλλιο στα 50 κιλά) και Θωμά Βασδέκη (χάλκινο μετάλλιο στα 77 κιλά), για την σημαντική επιτυχία τους, αλλά και σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα και έδωσαν τον καλύτερό του εαυτό.

Τα παιδιά του τόπου μας συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους και να είναι σίγουρα πως θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε βήμα.

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης