Αθλητισμός

Συγκινεί ο “πατριάρχης” Κώστας Σκρέτας

Συγκινεί με δήλωσή του ο διοικητικός ηγέτης των Ικάρων, “πατριάρχης” του Τρικαλινού μπάσκετ Κώστας Σκρέτας, με δήλωσή του μετά την ήττα που θέτει την ομάδα εκτός στόχου της ανόδου.

 

“Είναι γεγονός πως η νέα ήττα της ομάδας μας, μας απομάκρυνε από τον μεγάλο στόχο της ανόδου” λέει και συμπληρώνει: “Όμως η οικογένεια των Ικάρων , αναγνωρίζοντας το βαρύ φορτίο της ιστορίας 35 χρόνων που κουβαλά η ομάδα στις πλάτες της, δεν θα καταθέσει τα όπλα, ούτε τα ρίξει λευκή πετσέτα έχοντας λιγοστές ελπίδες για την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ ανόδου.
Με γνώμονα το καλό του τρικαλινού μπάσκετ, ομάδα μας θα παλέψει για τη νίκη την Κυριακή κόντρα στον πρωτοπόρο Ερμή Σχηματαρίου και για τον λόγο  αυτό καλεί τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να δώσει δυναμικό παρών στο ΕΑΚ Μπάρας στηρίζοντας την ομάδα μας”.

Εξαιτίας του υγειονομικού πρωτοκόλλου και της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων, για αυτό το παιχνίδι δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας αλλά θα δοθούν προς πώληση εισιτήρια τα οποία έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία.
Σημεία προπώλησης είναι:
Βιβλιοπωλείο Πανουργιάς (Απόλλωνος 7)
Τηλ: 6909020138
Desing Adv (Κοραή και Καρανάσιου 19)
Τηλ 6936070040

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης