Αθλητισμός

Το φάσμα του υποβιβασμού για τα TRIKALA B.C. Aries (9η ήττα σε 11 ματς)

Το Ρέθυμνο έφυγε με το διπλό από τα Τρίκαλα (76-86) και η ομάδα μπάσκετ της πόλης, ψάχνει προπονητή και ένα… μικρό θαύμα για να παραμείνει στην Α1.

Κι όμως τα TRIKALA B.C. Aries θα μπορούσαν να πάρουν την πολύτιμη νίκη καθώς 30 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα ήταν μπροστά με 70-68. Το Ρέθυμνο ισοφάρισε, πήγε το ματς στην παράταση και… το πήρε, με 76-86.

Το ματς ήταν αμφίρροπο καθ’ όλη τη διάρκειά του και οι δυο ομάδες πάλευαν στήθος με στήθος. Στο ημίχρονο το Ρέθυμνο πήγε στα αποδυτήρια με ένα πόντο προβάδισμα (40-41). Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, ενώ στα αξιοσημείωτα του ματς είναι και η επανεμφάνιση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη σε επίσημο παιχνίδι, για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια σχεδόν!!! Δεν ήταν ικανή να βοηθήσει την ομάδα να πάρει τη νίκη.

Με τη λήψη του ματς ο κόουτς των Τρικάλων Κώστας Μέξας κατέθεσε την παραίτησή του δηλώνοντας: «Νομίζω ότι η ομάδα χρειάζεται μία αλλαγή. Και αυτή η αλλαγή πρέπει να είναι ο προπονητής. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με την διοίκηση, στα παιδιά τα είπα, νομίζω ότι χρειάζεται ένα καινούργιο πρόσωπο να τους εμπνεύσει λίγο περισσότερο από μένα ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Κανένα παράπονο δεν έχω από την διοίκηση της ομάδας, ότι ζήτησα το έκανε στο ακέραιο και γι’ αυτό όταν μία ομάδα έχει επτά ήττες συνεχόμενες πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και αυτή νομίζω είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν στο πλευρό της ομάδας, ο καθένας είχε τον ρόλο του, ευχαριστώ και τους ανθρώπους στο γήπεδο που ότι ζητούσα το έκαναν και να ευχηθούμε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

ΤΡΙΚΑΛΑ (Μέξας): Τζόους 16(1), Λούντζης 11(2), Φέισι 6, Τέγιτς 5(1), Μάρεϊ 8, Θέιμς 7(1), Σλαφτσάκης 13(1), Χατζηνικόλας, Καλογιαννίδης, Σχορτσανίτης 6, Κανάτσεβιτς 4.

ΡΕΘΥΜΝΟ (Βετούλας): Γκούντγουιν 14(2), Κόττας 1, Χριστοδούλου, Μόρισον 5(1), Άρνστεντ 11(1), Ντάνιελς 9, Μούντι 28(3), Στεφανίδης, Λι 8, Γιαννόπουλος 5(1).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης