Αθλητισμός

Χάλκινο και Ασημένιο μετάλλιο για τις Φανή και Μαρία Τζέλη του ΣΟΑΤ

Επιβεβαιώνοντας την υψηλή της κλάση η Ολυμπιονίκης Φανή Τζέλη κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στο Βαθμολογούμενο Οπεν της Ρουμανιας “Dracula Open 2023”με πολύ καλή απόδοση. Συγκεκριμένα:
Στον πρώτο αγώνα κέρδισε εύκολα την Ουγγαρεζα Gueli,στον δεύτερο αγώνα την πολύ δυνατή αθλήτρια από την Πολωνία Szpak,στον προημιτελικό κέρδισε την πρωταθλήτρια Ισπανίας Ortiz και ηττήθηκε στον ημιτελικό από την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Marton,που όμως ήταν η μονη ουσιαστικά που την κόντραρε στα ίσα! Επιβεβαίωση ακόμη μια φορά ότι συγκαταλεγεται στις κορυφαίες παγκοσμίως αθλήτριες Ταεκβοντο.

 

Στο πολύ δύσκολο Βαθμολογουμενο Οπεν της Ρουμανιας με την επωνυμία “Dracula Open 2023” οπου συμμετείχαν αθλήτριες από όλο τον κόσμο η Μαρία Τζέλη κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο. Συγκεκριμένα:
Τον 1ο αγωνα της ηταν τυχερή και πέρασε “μπαι”,στον 2ο αγωνα κέρδισε την Γαλλίδα Gire,στον 3ο αγώνα κέρδισε το νο2 του ταμπλό Δανεζα Lungbaek,στον 4ο αγωνα το νο3 του ταμπλό Γερμανιδα Asimi και ηττήθηκε στον Τελικό από την αθλήτρια από την Ταϊπέι Su Po-ya νο1 του ταμπλό παίζοντας όμως καταπληκτικα!
Έτσι λοιπόν με σπουδαίες νίκες και μάλιστα σε τόσο μικρή ηλικία κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο στις Γυναίκες σε ένα τόσο δύσκολο διεθνή τουρνουά με 4 αγώνες!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης