Αθλητισμός

Χρήστος Μιχαλάκης: Η Θεσσαλία σημείο αναφοράς για τα αθλητικά δρώμενα της χώρας

Η Θεσσαλία θα φιλοξενήσει από 25 έως 27 Αυγούστου τον πρώτο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο, μία ακόμη μεγάλη αθλητική διοργάνωση που έρχεται να προστεθεί σε μία ήδη πλούσια χρονιά δράσεων και εκδηλώσεων στο χώρο του αθλητισμού σε όλη την Περιφέρεια.

 

Η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ώστε όλα να κυλήσουν άψογα για την διεξαγωγή του αγώνα, στον οποίο θα συμμετέχουν δεκατέσσερις χώρες.

Αναφερόμενος στην διοργάνωση ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης τονίζει πως «η Θεσσαλία και τα Τρίκαλα κερδίζουν το στοίχημα του αθλητισμού. Ο πρώτος Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Θεσσαλίας, ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό γεγονός, γίνεται πράξη και καθιερώνει ακόμη περισσότερο την Περιφέρειά μας ως σημείο αναφοράς για τα αθλητικά δρώμενα της χώρας. Μία διοργάνωση που θα ταξιδέψει σε όλη την Περιφέρεια, θα αναδείξει τις ομορφιές της και τους ανθρώπους της.

Η στρατηγική επιλογή του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού για στήριξη και αναβάθμιση του αθλητικού γίγνεσθαι δικαιώνεται, ενισχύοντας με πολλαπλούς τρόπους τις τοπικές κοινωνίες.

Έχοντας τις κατάλληλες βάσεις, όπως οι σύγχρονες οδικές και αθλητικές υποδομές, αλλά και η άρτια συνεργασία με τις Ομοσπονδίες, όπως η Ποδηλατική, η Θεσσαλία, τα Τρίκαλα, κάνουν βήματα μπροστά, δείχνουν το μέλλον του αθλητισμού και ενισχύουν την μεγάλη τοπική αθλητική οικογένεια».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης