Διεθνή

Ξόδεψε αδιανόητο ποσό για να ψηλώσει 15 εκατοστά

Το ύψος ήταν η αχίλλειος πτέρνα για έναν άνδρα στην Κολομβία, ο οποίος δεν χρειάστηκε και πολύ να το σκεφτεί. Τι έκανε; Έδωσε 175.000 δολάρια προκειμένου να υποβληθεί σε μια ειδική χειρουργική επέμβαση για να ψηλώσει.

 

 

Ο influencer Yeferson Cossio, αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση επιμήκυνσης των κάτω άκρων για να μεγαλώσει τα πόδια του κατά 15 εκατοστά και φτάσει σε συνολικό ύψος 1,82 μέτρα.

«Δεν είμαι νάνος, αλλά ούτε και ο πιο ψηλός», είπε ο Cossio σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram. «Τα πόδια μου μπορεί να είναι ωραία, αλλά τα μισώ… Είμαι συνειδητοποιημένος όπως οι περισσότεροι άνθρωποι με το σώμα μου, αλλά έχω την δυνατότητα να ξοδέψω χρήματα για αλλαγές», πρόσθεσε.

Ο 29χρονος ο οποίος έχει περισσότερο από 28 εκατομμύρια ακόλουθους σε Instagram και TikTok, υπολογίζεται ότι ξόδεψε 175.000 δολάρια για την συγκεκριμένη επέμβαση. Η χειρουργική επέμβαση περιλαμβάνει το σπάσιμο των οστών του ασθενούς, την εισαγωγή μιας μεταλλικής ράβδου και τη χρήση μιας εξωτερικής συσκευής για να επιμηκύνει αργά το κενό. Μετά από αυτό ακολουθούν μήνες γεμάτοι με φυσικοθεραπείες Στο βίντεο του Instagram, ο χειρουργός του Cossio εξασφάλισε στον influencer ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στην κανονική του ζωή μετά την επούλωση από το χειρουργείο, συμπεριλαμβανομένου του περπατήματος, της άσκησης και του άλματος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yef (@yefersoncossio)

gazzetta.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης