Διεθνή

ΟΑΕΔ: Προσλήψεις στην Ολλανδία με μηνιαίο μισθό έως 3.520 ευρώ

ΗΔημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ – πρώην ΟΑΕΔ) δημοσίευσε μία νέα αγγελία εργασίας, στην οποία αναζητά άτομα για να εργαστούν στην Ολλανδία, ως μηχανικοί ή τεχνικοί μεταλλικών κατασκευών χάλυβα ή ως τεχνικοί επενδύσεων των κατασκευών αυτών. 

 

Για τις θέσεις δεν είναι απαραίτητο το πτυχίο πανεπιστημίου, το οποίο μπορεί να αντικατασταθεί από την εμπειρία. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν είτε σχετική εκπαίδευση, είτε εμπειρία σε συναφές αντικείμενο.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις ώστε να μπορούν να «διαβάζουν» τεχνικά σχέδια και στη συνέχεια να προχωρούν στην υλοποίηση τους. Οι υποψήφιοι θα πρέπει, επίσης, να μην φοβούνται τα ύψη και να τηρούν κατά γράμμα τους κανόνες ασφαλείας.

Οι θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει από την εταιρεία IZV BV και βρίσκονται στην περιοχή Kloosterzande, στην ολλανδική επαρχία Zeeland, νοτιοδυτικά της Ολλανδίας. Η IZV BV ιδρύθηκε το 1964 και εξειδικεύεται στην προμήθεια και εγκατάσταση επενδύσεων στέγης και τοίχων.

Περιγραφή της εργασίας

Ως τεχνική ή/και μηχανικοί στα έργα της IZV BV θα βοηθήσετε να χτιστούν μεταλλικές κατασκευές. Εάν εργαστείτε ως τεχνικός μεταλλικών κατασκευών, θα κατασκευάζετε, σύμφωνα με το άρθρο του proson, μεταλλικές κατασκευές, όπως αποθήκες, χώρους για εργοστάσια, εκθεσιακούς χώρους, υπόστεγα κ.λπ.

Εάν εργαστείτε ως τεχνικοί επενδύσεων, θα είστε υπεύθυνοι για την τοποθέτηση της επένδυση της στέγης και των προσόψεων γύρω από τη μεταλλική κατασκευή του κάθε κτιρίου.

Η εταιρεία θα σας παρέχει τα σχέδια καθώς και τα μεταλλικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για το κάθε κτίριο και εσείς θα πρέπει να προχωρήσετε στην υλοποίηση τους.

Συνήθως θα εργάζεστε σε μια μικρή ομάδα 4 ατόμων, όπου θα αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς και νέους μαθητευόμενους εργαζόμενους.

Τι παρέχει η εταιρεία

Η εταιρεία προσφέρει 40 ώρες την εβδομάδα εργασία και μισθό που κυμαίνεται από 2.240 έως 3.520 ευρώ μηνιαίως. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει μικτό ωρομίσθιο, που κυμαίνεται από 14 έως 22 ευρώ την ημέρα. Το ύψος του μισθού εξαρτάται από τις γνώσεις σας και την εκπαίδευση που τυχόν μπορεί να χρειαστείτε.

Η εταιρεία παρέχει επίσης  ασφάλιση υγείας και στέγαση. 

Όσοι επιλεγούν θα συνάψουν με την εταιρεία επτάμηνη σύμβαση με δυνατότητα μόνιμης απασχόλησης. Στην επτάμηνη σύμβαση προβλέπεται επίσης και δοκιμαστικό ενός μήνα.

Πώς θα στείλετε το βιογραφικό σας

Εάν σας ενδιαφέρει η παραπάνω αγγελία για εργασία στο εξωτερικό, μπορείτε να στείλετε τώρα το βιογραφικό σας μαζί με ένα σύντομο κείμενο για εσάς στο e-mail: martin.rijk@uwv.nl

Ο αριθμός αναφοράς της αγγελίας είναι: WBS 4201023

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα είναι ανοικτή όλη τη χρονιά.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης