Διεθνή

Προσλήψεις στη Νορβηγία μέσω ΟΑΕΔ: Νέα θέση εργασίας με μισθό 11.200 ευρώ και δωρεάν διαμονή

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΟΑΕΔ), δημοσίευσε μία νέα αγγελία για εργασία στη Νορβηγία για τη θερινή σεζόν της Νορβηγίας, δηλαδή από τον Ιούλιο έως και τον Οκτώβριο του 2024.

 

 

Πρόκειται για μία σύγχρονη φάρμα κηπουρικής, την Enger and Swang, η οποία ειδικεύεται στην καλλιέργεια βατόμουρου, και αναζητά ένα άτομο για να εργαστεί ως «Raspberry Farm Supervisor». 

Η φάρμα βρίσκεται στο Sylling, το οποίο είναι ένα χωριό του δήμου Lier, στην κομητεία Viken της Νορβηγίας. Το Sylling βρίσκεται 27 χιλιόμετρα δυτικά του Όσλο, ενώ ο οικισμός έχει 707 κατοίκους.

Η θέση εργασίας

Το άτομο που θα επιλεγεί, για να εργαστεί ως επόπτης στην φάρμα, θα επιβλέπει όλες τις καθημερινές λειτουργίες γύρω από τη συγκομιδή και παράδοση των βατόμουρων.

Ειδικότερα, θα επιβλέπει τους εργαζόμενους και τις διαδικασίες συγκομιδής, θα καταγράφει ηλεκτρονικά τα δεδομένα που προκύπτουν, θα διασφαλίζει την τήρηση των προτύπων ποιότητας και θα έχει την ευθύνη της έγκαιρης παράδοσης των παραγγελιών.

Η φάρμα προσφέρει μικτό μισθό από 180 έως 200 ΝΟΚ (νόμισμα της Νορβηγίας) ανά ώρα, βάσει εμπειρίας, δηλαδή ο μισθός κυμαίνεται, περίπου, από 16 έως 17,5 ευρώ ανά ώρα. 

Το άτομο που θα επιλεγεί θα εργάζεται 40 ώρες ανά εβδομάδα και η συνολική αμοιβή του θα κυμαίνεται, περίπου, από 2.560 έως 2.800 ευρώ τον μήνα.

Να σημειωθεί ότι το αγρόκτημα προσφέρει και δωρεάν διαμονή στο άτομο που θα επιλεγεί, το οποίο θα έχει το δικό του δωμάτιο εντός της φάρμας.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Για να κάνετε αίτηση θα πρέπει να έχετε απαραίτητα προηγούμενη εμπειρία στην καλλιέργεια βατόμουρου, θα πρέπει ακόμα να είστε σε θέση να τηρείτε άριστα τα ηλεκτρονικά αρχεία σχετικά με τη συγκομιδή και να είστε εξοικειωμένοι με το σχετικό γεωργικό λογισμικό. Τέλος, θα πρέπει να διαθέτετε δίπλωμα οδήγησης για να να είστε σε θέση να φέρνετε εις πέρας τις διάφορες μικρό – εργασίες που θα προκύπτουν γύρω από τη φάρμα.

Μπορείτε τώρα να υποβάλετε αίτηση  για τη θέση του «Raspberry Farm Supervisor», θα πρέπει να υποβάλετε το βιογραφικό σας μαζί με μία συνοδευτική επιστολή στην οποία θα περιγράφετε τη σχετική εμπειρία σας στο: engerogswang@gmail.com.

Πηγή: proson.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης