Ελλάδα

Έσπασε την μύτη της αδελφής του 36χρονος. Καταδικάστηκε χθες στο Βόλο

Ένοχος κρίθηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 36χρονος κρατούμενος των φυλακών Λάρισας, που κατηγορούνταν για διατάραξη οικιακής ειρήνης, επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή. Ο δράστης είναι ήδη κρατούμενος για τη δολοφονία ενός 41χρονου τον οποίο έπληξε με κουζινομάχαιρο στον λαιμό και χτύπησε με τούβλο στο κεφάλι τον Αύγουστο του 2021 σtο σπίτι του στον Βόλο.

 

Στις 20 Οκτωβρίου 2019, ο κατηγορούμενος μπήκε στο σπίτι της 32χρονης αδελφής του στον Βόλο, τη χτύπησε με κλωτσιές και της έσπασε την μύτη.
Ο κατηγορούμενος κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι ήταν μεθυσμένος και χτύπησε την αδελφή του, γιατί είχαν διαφορές και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 13 μηνών για τις δύο πρώτες κατηγορίες, ενώ αθωώθηκε για την ενδοοικογενειακή απειλή.
Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είναι ο καθ’ ομολογία δράστης του εγκλήματος ενός 41χρονου στο σπίτι του στον περιφερειακό του Βόλου (κοντά στην οδό Ιωλκού) και είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Λάρισας.
Το φονικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 21 Αυγούστου 2021 στο σπίτι του δράστη στην οδό Αλέξανδρου Μέρου, όταν ο 41χρονος επισκέφτηκε τον 34χρονο τότε, με φίλο του για να του ζητήσει εξηγήσεις, επειδή πίστευε ότι έχει «σπρώξει» τη σύντροφό του (του δράστη) στα ναρκωτικά.
Σύμφωνα με φιλικά του πρόσωπα, το θύμα ήθελε να του ζητήσει να αφήσει την κοπέλα ήσυχη, καθώς τον ενδιέφερε κι εκείνον.
Η διαφωνία ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Ο φίλος του θύματος, όσο και του δράστη, που ήταν παρόντες, δεν μπόρεσαν να κάνουν το παραμικρό για να προστατέψουν το θύμα. Ο 34χρονος άρπαξε σε ανύποπτη χρονική στιγμή κουζινομάχαιρο και τον έπληξε στον λαιμό, ενώ τον χτύπησε στο κεφάλι με τούβλο. Ο φίλος του θύματος βοήθησε τον 41χρονο να βγει έξω από το σπίτι, καθώς ζαλιζόταν, όμως ο άτυχος άνδρας δεν άντεξε στα τραύματα που έφερε και κατέρρευσε έξω από το σπίτι του δράστη σε παρκάκι.
Τότε ο 34χρονος του έβαλε το μαχαίρι του φόνου στο χέρι και στη συνέχεια έπλυνε την αυλή του σπιτιού του από τα αίματα με τη βοήθεια της μητέρας του.

magnesianews.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης