Ελλάδα

Βίντεο σοκ: Το πλήρωμα έσπρωξε από τον καταπέλτη τον επιβάτη που σκοτώθηκε στο Blue Horizon

Τραγωδία σημειώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, όταν 36χρονος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πλοίο που αναχωρούσε και πνίγηκε. Βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το protothema.gr προκαλέι σοκ. Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η προσπάθεια του 36χρονου να ανέβει στο πλοίο ενώ το πλήρωμα του Blue Horizon έχει λύσει κάβους. Ο άτυχος επιβάτης το προλαβαίνει τελευταία στιγμή και ανεβαίνει στον καταπέλτη του.

 

 

Κι ενώ ο 36χρονος έχει καταφέρει να ανέβει στον καταπέλτη του πλοίου, δύο άτομα από το πλήρωμα τον πλησιάζουν και τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο! Ο άντρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα, στα απόνερα των κύριων μηχανών του μεγάλου επιβατηγού πλοίου!   Ο άνδρας λίγα λεπτά μετά ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότί την ώρα που ο άνδρας έδινε μάχη με τα κύματα, το πλοίο Blue Horizon έφυγε για Ηράκλειο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα!

Ωστόσο, αν και αναχώρησε κανονικά με προορισμό το Ηράκλειο, το πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά, προκειμένου να προχωρήσουν τόσο η διαδικασία της προανάκρισης για το τραγικό συμβάν, όσο και οι πρώτες καταθέσεις.

Λίγο αργότερα συνελήφθησαν ο καπετάνιος και το πλήρωμα για το συμβάν.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης