Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον πιλότο

Ενώπιον του εισαγγελέα Εκτελέσεως αναμένεται να μεταχθεί ο 32χρονος πιλότος, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του. Αμέσως μετά ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον ανακριτή από τον οποίο πιθανότατα θα ζητήσει ολιγοήμερη προθεσμία για την απολογία του.

 

Στα δικαστήρια βρίσκεται ήδη ο συνήγορος του πιλότου Βασίλης Σπύρου, ο οποίος δηλώνει ότι ο εντολέας του «είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν».

Ο συνήγορος εκτιμά πως ο κατηγορούμενος «ξαλάφρωσε» με την ομολογία του εγκλήματος.

Κατηγορίες για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα απήγγειλε ο εισαγγελέας στον 32χρονο πιλότο που ομολόγησε πως σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο 32χρονος κρίθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, αλλά και ύποπτος φυγής, σύμφωνα με το σκεπτικό του εντάλματος που εκδόθηκε για τη σύλληψή του.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του 32χρονου είναι για δυο κακουργήματα και δυο πλημμελήματα.

Διώκεται για τα εξής κακουργήματα: Ανθρωποκτονία από πρόθεση, τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου.

Τα πλημμελήματα είναι: Ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εις βάρος του 32χρονου, κρίνοντας τον ύποπτο φυγής λόγω της ιδιότητάς του ως πιλότου και της οικονομικής του επιφάνειας, ύποπτο τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εξαιτίας του τρόπου που σκότωσε την Καρολάιν και του τρόπου με τον οποίο παραπλάνησε τις αρχές με ψευδή στοιχεία.

Κατά το σκεπτικό των Αρχών οι ενέργειες του πιλότου δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές.

«Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, έπαθα σοκ όταν το κατάλαβα, σκέφτηκα το παιδί», ανέφερε προανακριτικά ο πιλότος, σύμφωνα με πληροφορίες.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης