Ελλάδα

Εμπορευματικό κέντρο στην Λάρισα

Αποφασισμένη εμφανίζεται η ηγεσία της ΓΑΙΟΣΕ να προχωρήσει στην κατασκευή εμπορευματικού κέντρου στην Λάρισα. Το περασμένο Σάββατο η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» φιλοξενούσε δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου Αθανάσιου Σχίζα για τους σχεδιασμούς της ΓΑΙΟΣΕ τα επόμενα χρόνια και την προοπτική αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας που διαθέτει σε όλη τη χώρα.

Μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα γίνεται λόγος  για την προοπτική δημιουργίας εμπορευματικού κέντρου στην Λάρισα με έμφαση στα αγροτικά προϊόντα (Agrologistic Center). Ως γνωστόν, η ΓΑΙΟΣΕ διαθέτει 400 περίπου στρέμματα στο Κουλούρι, δίπλα από το Αμαξοστάσιο του Δήμου Λαρισαίων.

Επίσης στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι  σε κεντρικότερο χώρο της πόλης (σ.σ αφορά στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού) μελετάται ανέγερση εμπορικού κέντρου.

Από το δημοσίευμα επιβεβαιώνεται η ισχυρή βούληση της ηγεσίας της ΓΑΙΟΣΕ να προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις στην Λάρισα.

Εννοείται ότι όλα αυτά απαιτούν χρόνο για να ωριμάσουν, ενώ άμεση προτεραιότητα για την ΓΑΙΟΣΕ αποτελεί το Θριάσιο και το εμπορευματικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο καταδεικνύουν εμφανώς τον δυναμισμό της Λάρισας και το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην νέα περίοδο.

larissanet.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης