Ελλάδα Ροή

Οι δημοφιλέστερες εφαρμογές του δεύτερου lockdown

Για το σύνολο της χρονιάς στις αγαπημένες εφαρμογές των Ελλήνων χρηστών κινητής ανήκουν το Tik Tok, που ακολουθείται από το Messenger, το Viber, το Instagram και το Facebook. Τα παιχνίδια ανήκουν στα apps που παράγουν (ευλόγως) τα περισσότερα έσοδα, με την πρώτη θέση να καταλαμβάνει το Coin Master. Ακολουθούν το Garena Free Fire, το PUBG Mobile, το Gardenscapes και το Lords Mobile.

Ποιες είναι όμως οι εφαρμογές που προτίμησαν περισσότερο οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας κατά το δεύτερο lockdown;

Σύμφωνα με τα στοιχεία που εξασφάλισε το Moneyreview.gr από την Sensor Tower, από τις 7 Νοεμβρίου, οπότε επιβλήθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, οι δέκα πιο δημοφιλείς εφαρμογές περιλαμβάνουν το Reface που επιτρέπει στους χρήστες να… αντικαθιστούν ηθοποιούς και καλλιτέχνες σε κορυφαίες κινηματογραφικές παραγωγές. Ακολουθούν η εφαρμογή τηλεδιάσκεψης Cisco Webex, το παιχνίδι Among Us, το Zoom, το Messenger, το Tik Tok, το Wish (ηλεκτρονικές αγορές), το efood Delivery, το Facebook και το Instagram.

Όσον αφορά αποκλειστικά τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, η λίστα των δέκα δημοφιλέστερων περιλαμβάνει το Messenger, το Tik Tok, το Facebook, το Instagram, το Viber, το Skype, το Pinterest, το WhatsApp και το Snapchat.

Τα στοιχεία, που εξασφάλισε το Moneyreview.gr, επιτρέπουν τη χαρτογράφηση, ως ένα βαθμό, των τάσεων ως προς τη διασκέδαση, τις αγοραστικές συνήθειες και την επικοινωνία της ελληνικής κοινωνίας εν μέσω του δεύτερου lockdown.

Πηγή: moneyreview.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης