Ελλάδα

Προφυλακίστηκε 46χρονος για επεισόδιο κατά των πεθερικών του

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 46χρονος υπήκοος Αλβανίας που κατηγορούνταν για απόπειρα ενδοοικογενειακής σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, εξύβριση και ενδοοικογενειακή απειλή.

 

Ο κατηγορούμενος δημιουργεί επεισόδια πολλές φορές κατά της πρώην συζύγου του και των γονέων της, είναι χρήστης ναρκωτικών και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ το έχει σκάσει δύο φορές από ψυχιατρείο, όπου κλείστηκε μετά από ακούσιες νοσηλείες που κατέθεσε ακόμη και ο αδελφός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός αρνήθηκε την πράξη του και είπε ότι ο πεθερός του και ο αδελφός των πεθερικών του, του επιτέθηκαν, όταν πήγε στο σπίτι τους, για να δει το ανήλικο παιδί του και τον χτύπησαν με ένα στειλιάρι.

Ο αλλοδαπός το μεσημέρι της Δευτέρας πήγε στο σπίτι των πεθερικών του Βόλο, και αφού δημιούργησε επεισόδιο τσιρίζοντας, φωνάζοντας και απειλώντας τους, πήρε ένα στειλιάρι και προσπάθησε να χτυπήσει τον πεθερό του και πέταξε μια μεγάλη σε όγκο πέτρα (μήκους 50 εκ. και πλάτους 10 εκ.) κατά της πεθεράς του, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κανέναν.

magnesianews.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης