Ελλάδα

Πως γίνεται η αντικατάσταση σιδηροδρομικών γραμμών στη Λάρισα (φωτ. & βίντεο)

Ενδιαφέρουσες για τους λάτρεις του σιδηρόδρομου αλλά και όχι μόνο είναι οι εργασίες που πραγματοποιούνται από χθες και θα συνεχίζονται για τις επόμενες ημέρες στη Λάρισα και σχετίζονται με την αναβάθμιση των σιδηροδρομικών γραμμών στην πόλη.

 

Από χθες μέχρι και σήμερα το βράδυ οι εργασίες αυτές γίνονται στην ισόπεδη διάβαση της οδού Αγιάς και είναι για την γραμμή ανόδου. Τα συνεργεία τοποθετούν τη νέα γραμμή και ο φακός του Larissanet.gr κατέγραψε μέρος της διαδικασίας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σχετικά με τα έργα, έχουν ανακοινωθεί προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της ισόπεδης διάβασης της Οδού Αγιάς του Δήμου Λαρισαίων, τέθηκαν σε ισχύ από χθες το πρωί έως σήμερα το βράδυ στις 20:00.

Κατά την διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και ενδεικτικά μέσω των οδών Καραγάτση και Βόλου.

Παράλληλα, προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της ισόπεδης διάβασης της Οδού Βόλου του Δήμου Λαρισαίων, θα τεθούν σε ισχύ από ώρα 07:00΄του Σαββάτου (15-01-2022) έως ώρα 20:00΄της Δευτέρας (17-01-2022).

Κατά την διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και ενδεικτικά μέσω των οδών Καραγάτση και Αγιάς.

larissanet.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης