Ελλάδα

Πότε θα στείλουμε το… τελευταίο SMS στο 13033

Προς άρση απαγορεύσεων προσανατολίζεται η κυβέρνηση αναφορικά με τα sms και τις μετακινήσεις. Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, προανήγγειλε τις σχετικές ανακοινώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να γίνουν αύριο Τετάρτη στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης.

Με αφορμή το άνοιγμα της εστίασης, η κ. Πελώνη είπε ότι «το θέμα του sms θα εξεταστεί και θα υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες», ενώ από τη Δευτέρα 3 Μαΐου θα αποτελέσει παρελθόν ο περιορισμός των διαδημοτικών μετακινήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι, μέχρι τώρα, η απαγόρευση διαδημοτικών μετακινήσεων ισχύει τις καθημερινές, εξαιρουμένων των μετακινήσεων σε κομμωτήρια και καταστήματα. Επίσης, οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο, επιτρέπονται τα Σαββατοκύριακα στο πλαίσιο της μετακίνησης για σωματική άσκηση με τον κωδικό «6».

«Κοινός στόχος τώρα είναι ένα ασφαλές Πάσχα για να έχουμε ένα ελεύθερο Καλοκαίρι. Με αυτό το γνώμονα παρατάθηκε έως και τη Δευτέρα, 10 Μαΐου η απαγόρευση των υπερτοπικών μετακινήσεων σε ολόκληρη την επικράτεια», πρόσθεσε.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, σημείωσε ότι μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου θα καταργηθούν τα sms στο 13033, ενώ ως το τέλος του μήνα όλος ο ενήλικος πληθυσμός της χώρας θα έχει δυνατότητα να εμβολιάζεται.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης