Ελλάδα

Σπαραγμός στο μνημόσυνο στο σημείο του δυστυχήματος των Τεμπών (εικόνες)

Σπαραγμός στο ετήσιο μνημόσυνο, το οποίο πραγματοποιείται στον τόπο της τραγωδίας… Στην περιοχή των Τεμπών αντηχούν ο θρήνος και τα αναπάντητα «γιατί» για το έγκλημα που οδήγησε στον θάνατο 57 συνανθρώπους μας. Οι συγγενείς των θυμάτων είναι στο σημείο όπου «έφυγαν» οι δικοί τους άνθρωποι και ζητούν απόδοση δικαιοσύνης σ’ αυτούς που πραγματικά ευθύνονται για όσα έγιναν πριν από έναν χρόνο.

 

 

Αναλυτικά:

«Αθάνατοι, δικαιοσύνη στα παιδιά μας» φώναξαν οι συγγενείς των θυμάτων κατά την ολοκλήρωση του μνημοσύνου, ένα χρόνο μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Ο πόνος και η οργή ξεχειλίζει από ανθρώπους που ψάχνουν δικαιοσύνη για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

Η θλίψη ήταν τόσο μεγάλη που κανείς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του με ένα μεγάλο «γιατι;» να βγαίνει από το στόμα όλων.

Με την ολοκλήρωση της τελετής, συγγενείς, μίλησαν ζητώντας δικαιοσύνης για τους ανθρώπους που έχασαν, ενώ ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, δήλωσε πως θα βρίσκεται κοντά τους.

«Δεν είναι ώρα για κουβέντες, αλλά για πράξεις. Πρέπει να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο», τόνισε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης