Ελλάδα

Το αδιαχώρητο στο Μέτσοβο χθες με… χιλιάδες λαού!!!

Η γραφική κωμόπολη της Ηπείρου γέμισε από νωρίς χθες καθώς πέρα από όσους την είχαν επιλέξει για την διαμονή τους ήταν εκατοντάδες εκείνοι που έκαναν ημερήσια εκδρομή είτε από τα Γιάννινα και άλλες περιοχές της Ηπείρου είτε από την Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

 

Αποτέλεσμα ήταν σύμφωνα με το  epiruspost.gr,  να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από νωρίς και τα προβλήματα να είναι αναπόφευκτα. Ειδικά τα κυκλοφοριακά καθώς ήταν αδύνατο να βρεθούν θέσεις στάθμευσης για τόσο μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων.

Οι ουρές στις εισόδους του Μετσόβου ατελείωτες, οι δυνάμεις της Αστυνομίας επί ποδός όπως και ανήμερα των Χριστουγέννων…

Κάτω από την ειδική κατάσταση που δημιουργήθηκε ο Δήμος Μετσόβου προχώρησε σε έκτακτα μέτρα.

Δρομολόγησε λεωφορεία τα οποία μετέφεραν δωρεάν τους επισκέπτες στο κέντρο και στην συνέχεια υποχρεώθηκε να μισθώσει και τα ταξί προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες.

Οι εικόνες ήταν πρωτόγνωρες για όλους.  Η απουσία χιονιού δεν επηρέασε τους επισκέπτες που επέλεξαν την περιοχή και παρά την ταλαιπωρία που συνήθως φέρνει η πολυκοσμία, απόλαυσαν μια ηλιόλουστη μέρα στο βουνό.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης