Ελλάδα

Τραγικός θάνατος για έναν 44χρονο. Πολτοποιήθηκε από μηχάνημα

Ένα τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα στην πτηνοτροφική επιχείρηση «ΑΓΡΟΖΩΗ» στο Βατώντα Ν.Αρτάκης με θύμα έναν 44χρονο Πακιστανό.

Τελευταία φορά που τον είδαν συνάδελφοί του ήταν στις 25/4/2019 ώρα 7.45 το πρωί. Έκτοτε, ήταν σαν να τον κατάπιε η γη.

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε από τον οικονομικό διευθυντή της επιχείρισης στις 26/4 ώρα 1,30 το μεσημέρι.

Μετά από πέντε ημέρες βρέθηκε από ομοεθνή του μέσα στον μεταλλικό κοχλία να έχει πολτοποιηθεί. Παραμένει άγνωστο πως ο 44χρονος έπεσε μέσα και παρασύρθηκε από το μηχάνημα.

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας:

Με λύπη μας, πληροφορηθήκαμε το τραγικό συμβάν, με την απώλεια της ζωής ενός εργαζόμενου συναδέλφου μας, στην επιχείρηση «ΑΓΡΟΖΩΗ» στο Βατώντα Ν.Αρτάκης.
Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ, με τον Πρόεδρό του Δημήτρη Μούντριχα και με τον Πρόεδρο του Σωματείου Συντηρητών Γιάννη Παπασωτηρίου, επισκέφθηκαν σήμερα το χώρο του συμβάντος στην επιχείρηση, προκειμένου να ενημερωθούν για τα αίτια του συμβάντος.
Ήδη στο χώρο βρισκόταν και η Τεχνική Επιθεώρηση Εργασίας, εξετάζοντας το θέμα, κάτω από ποιες συνθήκες έγινε αυτό το τραγικό γεγονός.
Μας πληροφόρησαν και από την πλευρά της Εταιρίας και του Σωματείου που δραστηριοποιείται στο χώρο αλλά και από την πλευρά της Επιθεώρησης Εργασίας, ότι στο συγκεκριμένο συμβάν υπάρχει μια πολυπλοκότητα, κάτω από ποιες συνθήκες έγινε.
Όπως και να έχει όμως, άλλος ένας συνάδελφος έχασε τη ζωή του στο χώρο δουλειάς, προκειμένου να βγάλει το μεροκάματο του για την επιβίωση του.
Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ παρακολουθεί από κοντά το γεγονός και αναμένει το πόρισμα όλων των αρμοδίων, ώστε να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες.
Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για την απώλεια της ζωής του συναδέλφου μας.

tvstar.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης