Ελλάδα

Τραγωδία: Σκοτώθηκε σε δυστύχημα 39χρονος διανομέας

Τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο το βράδυ του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου καθώς ένας 39χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

 

 

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος συγκρούστηκε στις 23:00 με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 39χρονος με αποτέλεσμα τον αρχικά σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Απόλλωνος, στην Κάτω Τούμπα. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

ΣΕΤΕΠΕ: Ανυπαρξία μέτρων ασφάλειας, ανυπαρξία κρατικής μέριμνας

Αργότερα, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ) Θεσσαλονίκης προχώρησε σε καταγγελία με αιχμές για τις για τις συνθήκες εργασίας των διανομέων χθες που μαίνονταν θυελλώδεις άνεμοι στην περιοχή.

«Τη στιγμή που αέρας ξεριζώνει δέντρα που πέφτουν σε δρόμους, σχεδόν βυθίζει αντιτορπιλικά στην παραλία, ξηλώνει σκεπές σε αθλητικούς χώρους που παίζουν μικρά παιδιά όπως στην θέρμη, την ώρα οι ριπές του ανέμου φτάνουν τα 106 χλμ/ώρα, θεωρείται φυσιολογικό να έχουμε συναδέλφους πάνω στα μηχανάκια να δουλεύουν 10ωρα και 12ωρα», αναφέρουν.

Επίσης, ζητούν διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος. «Θα επιδιώξουμε, όπως κάνουμε πάντα άλλωστε, να αποδοθούν οι ευθύνες στο ακέραιο σε όσους είναι υπαίτιοι. Παρ όλα αυτά δεν μπορούμε να μην αναδείξουμε για άλλη μια φορά όλα αυτά που έχουν κοστίσει την ζωή σε πάνω από 50 συναδέλφους μας τα τελευταία χρόνια. Την ανυπαρξία μέτρων ασφάλειας, την ανυπαρξία κρατικής μέριμνας και την ακόρεστη όρεξή των μεγάλων εταιριών του κλάδου να μας ξεζουμίσουν μέχρι τελικής πτώσης».

Παράλληλα, καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 10:00 στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα στην Τούμπα.

in.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης