Ελλάδα

Τροχόσπιτο πήρε φωτιά έξω από τη Λάρισα (video)

Σε συναγερμό έχει τεθεί από νωρίς το μεσημέρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας αλλά και η Ελληνική Αστυνομία, εξαιτίας πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει λίγο πάνω από τον Ευαγγελισμό. Μία φωτιά που συνδέεται – σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις – από την πυρκαγιά που ξέσπασε ένα εν κινήσει τροχόσπιτο, στο οποίο πήρε φωτιά το ένα του λάστιχο με τον οδηγό του να μην το αντιλαμβάνεται έγκαιρα και να φεύγουν σπίθες κατά μήκος της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας-Θεσσαλονίκης.

Το τροχόσπιτο σταμάτησε λίγο πριν την διασταύρωση με τα Αμπελάκια, έσπευσε στο σημείο πυροσβεστικό όχημα που έσβησε την φωτιά που είχε προκαλέσει σημαντικές ζημιές στο όχημα, αλλά η πυρκαγιά είχε εξαπλωθεί στην πλαγιά με αποτέλεσμα να βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη μία μεγάλη επιχείρηση της ΠΥΛ στην οποία συμμετέχουν δέκα πυροσβεστικά οχήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε διακοπεί και η κυκλοφορία στο ένα ρεύμα της Π.Ε.Ο. αλλά και προς τα Αμπελάκια, όμως στη συνέχεια επετράπη κανονικά.

Σύμφωνα μάλιστα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο σημείο της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν εκτός των επιγείων και εναέριες δυνάμεις.

larissanet.gr

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης