Επιχειρείν

Αυτό είναι το Story. Το νέο καλοκαιρινό club της πόλης (εικόνες)

Έπειτα από 10 και πλέον χρόνια ένα καλοκαιρινό club έρχεται να φέρει νέα δεδομένα στη διασκέδαση της πόλης. Ο λόγος για το Story, το οποίο αποτελεί το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του ομίλου Νότη Αθανασίου και των συνεργατών του.  OPENNING Σάββατο 25 Ιουνίου.

 

Πρόκειται για έναν  νέο, σύγχρονο χώρο διασκέδασης μόλις 4χλ από την πόλη των Τρικάλων. Ένα χώρο εφάμιλλο των μητροπόλεων της διασκέδασης. Καλαίσθητο και σίκ, με boho, minimal & comfortable στοιχεία, που σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο Τρικαλινό Interior Designer Στέλιο Ζήκα.

 

VIP χώρος, Cocktail & Champaign bar σε συνεργασία με τον γαλλικό οίκο Moet Chandon. Line array ηχοσύστημα, led οθόνες και kinetic lights.Χορευτές,πυροφάγοι,Dj’s και live concerts. Το Story uts (under the stars) δεν είναι απλά ένα χώρος, είναι εμπειρία! Ο όμιλος Νότη Αθανασίου & Συνεργατών σας ευχαριστεί όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη και την στήριξη σας. “Ευχόμαστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και σ’ αυτό το νέο μας εγχείρημα! Καλό καλοκαίρι με υγεία και πολλά χαμόγελα” λένε.

Δείτε εικόνες από το νέο club:

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης