Επιχειρείν

Αφοί Γ. Γρηγορίου. Έφεραν τα χλοοκοπτικά ρομπότ iMOW@ της STIHL στα Τρίκαλα

Ξεκούραστη φροντίδα του χλοοτάπητα! Θέλετε να χαλαρώνετε στην βεράντα σας, και ταυτόχρονα να φροντίζετε τον χλοοτάπητα; Με τις ρομποτικές μηχανές της STIHL iMOW@, αυτό είναι εύκολο! Ο χρόνος είναι πολύτιμος. Ειδικά ο χρόνος που αφιερώνετε σε όμορφες ασχολίες. Απολαύστε λοιπόν ξεκούραστα αυτές τις στιγμές. Τώρα φροντίζει κάποιος άλλον τον χλοοτάπητα σας!

 

Είναι απλό! Αφού το προγραμματίσετε, το χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW@ θα φροντίζει πλήρως αυτόματα το γκαζόν σας, όπως ακριβώς το επιθυμείτε. Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, ή όταν αποφορτιστεί η μπαταρία, επιστρέφει από μόνο του στο σταθμό φόρτισης. Έτσι θα έχετε κάθε στιγμή έναν τέλεια περιποιημένο χλοοτάπητα.

 

Τι απομένει λοιπόν να κάνετε εσείς;

Να επιλέξετε απλώς ένα χλοοκοπτικό ρομπότ της STIHL.

 

Αυτό που μπορεί να σας εγγυηθεί ένα χλοοκοπτικό ρομπότ της STIHL, είναι:

 

  • Αποδοτική κοπή χόρτου σε σύντομο χρόνο

Το γκαζόν σας είναι εδώ για μπορείτε να το χρησιμοποιείτε. Για το λόγο αυτό το iMOW@ σχεδιάστηκε για να μπορεί να εκτελεί την κοπή του χόρτου γρήγορα και αποδοτικά.

 

  • Κοπή και λίπανση με μία Κίνηση

Κόβει και ταυτόχρονα περιποιείται τον χλοοτάπητα. Κατά την κοπή του χόρτου αλέθει το κομμένο υλικό σε πολύ μικρά κομμάτια, τα οποία μένουν επάνω στον χλοοτάπητα ως λίπασμα. Έτσι δεν θα γλιτώσετε μόνο την απόρριψη του κομμένου υλικού, αλλά και την ρίψη λιπάσματος στον χλοοτάπητα. Περιποίηση με βιολογικό τρόπο!

 

  • Τελειοποιημένη κοπή

Το μόνο που αφήνει στην τύχη το χλοοκοτικό ρομπότ, είναι η διαδρομή που θα ακολουθήσει. Αλλά οι συμπτώσεις είναι και εδώ «συστηματικές»: διότι ο χλοοτάπητας κόβεται παντού ομοιόμορφα, στο επιθυμητό ύψος (που φυσικά καθορίζετε εσείς)

 

  • Εξαιρετικά απλό στη χρήση

Το iMOW είναι εργαλείο προηγμένης τεχνολογίας. Παρόλα αυτά ο προγραμματισμός του γίνεται πολύ εύκολα, χάρη στην ενσωματωμένη φωτεινή οθόνη LED.

 

Κάθε μοντέλο έχει τα δυνατά του σημεία. Εσείς απλά επιλέξτε το δικό σας από την πλούσια γκάμα μας!

Info  

ΑΦΟΙ Γ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΟΕ, Καρδίτσας 103, Τρίκαλα,  Τηλέφωνο : 24310 26623, Fax : 24310 27433, e mail : info@grigorioutools.gr

Κατάστημα Καρδίτσας Τρικάλων 285, Έναντι ΟΑΕΔ, Καρδίτσα, Τ.Κ. : 43100
Τηλέφωνο : 24410 75660

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης